Utröstningen styrd av TV4

TV

Lina tvingades välja mellan vännerna i "Paradise Hotel"

1 av 2 | Foto: HÄR ÅKER ANDREAS UT I går kunde man se hur Andreas Wildh och Joakim Rönnmark båda valde Lina Nilwert i parceremonin. Lina tvingades att avgöra vem som skulle få åka hem. Men utfallet hade kunnat bli ett annat. Andreas hade egentligen valt Olinda Borggren, men hans val stoppades i sista stund av TV 4.

TV 4 styrde deltagarna i dokusåpan "Paradise Hotel".

I sista stund hindrade de Andreas val i parceremonin. I stället tvingades Lina att välja mellan två bästa vänner.

-Jag blev helt ställd. Jag visste inte vad jag skulle göra och jag tycker synd om Lina som hamnade i den situationen, säger Andreas.

I går såg tittarna hur Andreas Wildh, 25, åkte ut från "Paradise Hotel". När Lina Nilwert, 23, tvingas välja mellan Andreas och Joakim Rönnmark väljer hon Joakim.

Inför den så kallade parceremonin skriver deltagarna upp namnet på den de tänkt välja och ger lapparna i förväg till TV4:s produktionsteam.

Att välja rätt person är en viktig del av den taktik deltagarna använder sig av för att stanna kvar.

Godkände inte val

-Jag skrev Olinda på min lapp eftersom jag var säker på att hon skulle välja mig tillbaka, berättar Andreas.

När sedan parceremonin skulle filmas berättade programledare Josefin Crafoord i sista stund att Andreas val inte var godkänt. Han fick inte välja Olinda eftersom Martin Synnerö, immun mot utröstning, överraskande hade valt Olinda även han.

-Jag tappade fattningen totalt. När Martin valde Olinda förstod jag att jag skulle åka ut. Ingen av de andra tjejerna skulle ha valt mig i första hand. Den enda personen jag hade en pytteliten chans hos var Lina, men jag visste ju redan innan att Jocke valt henne.

Deltagaren Olinda Borggren ser TV4:s ingripande som ett sätt att öka dramatiken.

Ville öka dramatiken

-De passade definitivt på att röra om i grytan genom att det såg ut som om bästisarna Joakim och Andreas konkurrerade om samma tjej. Andreas visste att loppet var kört, men TV4 ville få det att se mer dramatiskt ut än vad det var, berättade hon.

Läs mer:

Karin Wik