Zara Larssons allsång plockades bort från tv

Publicerad 2015-07-15

Togs bort för hyllningen till Larsson: ”Inget jag tänker på”

Bosse Larsson hyllades i ”Allsång på Skansen”.

Då togs Zara Larssons allsångslåt bort.

– Det är inget jag gråter över, säger artisten till Nöjesbladet.

Zara Larsson intog på tisdagen allsångsscenen för andra gången.

Sedan 2013 har en hel del hänt i artistens liv och den senaste tiden har det varit mer snack kring 17-åringen än någonsin.

Trots det kände hon sig den här gången mer avslappnad än någonsin.

– Det var väldigt casual om man jämför med första gången jag var med. Jag var inte nervös, jag gick bara upp, körde och hade kul. 2013 kissade jag nästan på mig. Den här gången kändes det som mer för skoj skull. Även om många sitter där och tittar, tycker och tänker kändes det väldigt avslappnat.

Tvungna att ta bort

Men i programmet uppträdde hon bara med nya singeln ”Lush life”. Hennes allsångslåt fick inte plats efter att SVT valde att hylla den bortgångne Bosse Larsson med hans signaturmelodi ”Sjung med, sjung med”·

– De ville göra hans minneslåt och då var det enkelt och självklart. Det är tv-tid och man kan inte knöla in sådant. De var tvungna att ta bort något och då var det okej att ta bort min allsångslåt.

Hur kändes det?

– Jag kunde den ändå inte så det var kanske skönt! Jag skulle sjungit ”Bra vibrationer”. Men det är inget jag gråter över!

Hur kände du med säkerheten kring allsången i dag, är det lite mer nu efter allt som varit den senaste tiden?

– Det tror jag inte, jag tänker inte alls på sånt. Jag vet inte, jag tror att de flesta som skriver på internet ... att det är tomma hot. Även om det är lite läskigt så tänker jag inte alls på det uppe på scen. Då glömmer jag bara bort allt som är tråkigt och jobbigt och tänker bara på att ha kul faktiskt.

Du har tidigare sagt att det är okej med Allsång, men att du skippar Melodifestivalen. Är det fortfarande så?

– Ja! Det är inte min grej riktigt. Det är lite för folkkärt kanske!

ANNONS