Stekare från Malmö checkar in på ”Paradise hotel”

avNatalie Demirian

TV

Kommer in i rollen som vd i programmet

STEK

Skolveckan är över i ”Paradise hotel”.

Nu är det dags att börja jobba - och då behövs det en vd på hotellet.

–  Det passar mig perfekt, för jag gillar att styra och ställa, säger nya deltagaren William Ganslandt, 23, till Nöjesbladet.

Förra veckan tvingades deltagarna i ”Paradise hotel” att genomlida en skolvecka.

Nu är det andra bullar på hotellet när en vd checkar in och deltagarna går in i en arbetsvecka.

– Det känns hur bra som helst, och helt fantastiskt att få den rollen. Jag var inställd på att göra min roll så bra som möjligt. Den passar mig perfekt, för jag gillar att styra och ställa, säger William Ganslandt, som checkar in under måndagens avsnitt.

”Min stil är stekig”

Förutom rollen som vd framgår det tydligt att 23-åringen från Malmö gillar stekarlivet - något som flera av de andra deltagarna snabbt driver om.

– Det är väl lite mer min stil som är stekig. Jag har ju ett vanligt jobb, så jag lever inte ett jetset-liv. Men det är väl lite den stilen jag gillar. Man har haft en bra uppväxt och sedan har det väl blivit lite ”Gossip girl”-stuk med Chuck Bass och så. Han är en karaktär som jag gillar. Och så har jag alltid haft långt hår och haft det bakåtkammat. Och så klär man sig lite så, och då får man den här stekiga stilen på något sätt.

Hur hett känns det med ”stek” 2015?

– Förut var det ju mer så, med vaska skumpa och hela den grejen. Men nu är det väl rätt ute att göra i dag. Jag vet inte, jag gillar väl bara att vara så. Jag har alltid varit sådan och sedan 18-års åldern när man började gå ut på krogen så ville jag gärna ha det lite mer exklusivt, ha lite champagne, helrör, synas lite mer och betala lite mer.

”Kul grej”

Du känner deltagaren Emelie ”Diddi” Didriksson sedan tidigare, hur var er relation när du checkade in?

– Den var lite stel i början, vi hade en konflikt för ett tag sedan där jag kanske inte var helt fair mot henne. Men när jag kom in och vi fick prata lite så sa vi ”forgive and forget” och sa att vi skulle gå vidare som vanligt.

Varför sökte du till ”Paradise hotel”?

– Jag valde att söka för att jag är en kille som vill ha jäkligt kul och göra nya grejer. Man har varit ute i världen, och varit på Rhodos med polarna och allt sådant, men jag har inte varit med i något program. Så jag sökte enbart för att det var en kul grej, om jag sedan är inne hela vägen till slutet eller i en vecka, det spelar inte mig så stor roll.

”Paradise hotel” sänds klockan 22.00 på TV3.

ARTIKELN HANDLAR OM

TV3