TV

Familjens lekstuga förstörd av ”Arga snickaren”-teamet

Av: 

Christoffer Nilsson

TV

Nu polisanmäls produktionsbolaget

”Arga snickaren”-produktionen skulle hjälpa en Tyresöbo med huset – då kom grannen Dan Grönstedts lekstuga emellan.

Nu ligger han i fejd med produktionsbolaget Skare som han vill polisanmäla för att ha flyttat på konstruktionen.

– Jag tycker att de har betett sig oetiskt och oansvarigt, säger han.

En ny säsong av Kanal 5:s ”Arga snickaren” spelas in och som vanligt står Anders Öfvergårds produktionsbolag Skare bakom programmet.

Förra veckan var produktionen hos en granne till Tyresöbon Dan Grönstedt, 47. När han kom hem från jobbet såg han att familjens lekstuga inte stod där den brukade. Enligt honom hade produktionen med avsikt flyttat på den för att den stod i vägen för en underleverantörs lastbil.

– Jag tycker att de har betett sig oetiskt och oansvarigt. Man kan inte göra vad man vill på någons tomt bara för att man har ett program att spela in. Jag har tänkt polisanmäla produktionsbolaget för egenmäktigt förfarande. Jag vet att det låter fånigt men jag gör det för att få rättvisa, säger han.

”Polisanmälan låter överdrivet”

Från produktionens håll menar man att lekstugan flyttades när lastbilen råkade backa in i den. Anders Öfvergård, som lämnat sin plats i rutan men är kvar som delägare i bolaget, trodde i går att historien var utredd.

– Vår leverantör av virke råkade backa in i hans lekstuga men det är löst nu. Det fångades till och med på film. Efter 13 säsonger vet jag att det sker misstag och att man får lösa det. Det är inte ett större problem än så, säger Öfvergård.

Thomas Banck är vd på produktionsbolaget Skare.

– Jag har pratat med åkeriet som varit tydliga med att de oavsiktligt backat in i hans lekstuga och att de vill lösa situationen med honom. De beklagar olyckan och vi tycker också att det är tråkigt. Men att göra en polisanmälan låter överdrivet, säger han.

Följ Nöjesbladet på Facebook – och bli helt otroligt allmänbildad på kuppen

ANNONS EXTERN LÄNK

Shoppa sommarens trender hos Gina Tricot - handla här.

Gina Tricot

Publisert: