TV

Supermodellens mål: Supa ner Eric Saade

Av: 

Linn Elmervik

TV

Eric om ölhävartävlingen hos Plura i tv: Minns inte mycket

Supermodellen Caroline Winberg, 29, hade ett ­tydligt mål under besöket i ”Pluras kök”: att supa ner Eric Saade, 24.

- Jag kommer inte hinna se programmet, och det är nog lika bra, säger Eric.

Popstjärnan har suddiga minnen av inspelningarna av matlagningsprogrammet i Istanbul. Delvis på grund av att det var några månader sedan. Men ­kanske också på grund av diverse dryckeslekar. ­Redan tidigt på dagen anordnar Caroline Winberg en öltävling med shots och får en grimaserande Eric Saade att svepa glas efter glas. Trots att han hatar öl.

- Jag minns inte mycket. Det kanske var så att hon försökte supa ner mig och hoppades på det bästa, ­säger Eric Saade till Nöjesbladet.

Frågar om underkläder

Lyckades hon?

- Vi får väl se.

Svenska Caroline Winberg är en av världens mest framgångrika fotomodeller och har bland annat gått den omtalade visningen för underklädesföretaget Victoria’s secret. Under ­besöket i ”Pluras kök” vill Eric Saade veta om hon bär deras underkläder - även privat.

- Vad är det här för ledande frågor? blir svaret från modellen.

Men när hon och Plura fortsätter att prata sex blir det för mycket för märkbart generade Eric Saade, som lämnar samtalet.

”Har blivit för full”

- Att ha en kamera i ­fejset är väl ingen helt van vid, och när man börjar snacka sådant där tar det emot ­lite, säger popstjärnan till ­ Nöjesbladet.

Plura Jonsson berättar att han ofta inte dricker så mycket som det kanske ser ut i det färdigklippta programmet. Ofta är gästerna fullare än han själv.

- Jag känner väl något slags ansvar eftersom det ändå är mitt program, att jag måste vara så pass redig att jag kan styra upp det. Men det har väl hänt några gånger att man blivit för full.

”Väldigt spontant”

Eric Saade och Plura Jonsson bor grannar hemma på Kungsholmen i Stockholm, och frågan om han vill medverka i ”Pluras kök” fick Eric under ett småprat med programledaren.

- Plura öppnade i princip fönstret och frågade om jag skulle hänga med till Turkiet. Och jag svarade ja. Det var väldigt spontant.

Så ser ”Pluras kök” ut i år

Efter att tidigare ha besökt Sicilien och Spanien åker Plura i den femte säsongen av ”Pluras kök” till Istanbul. Med sig har han sidekickarna Titiyo och Adrian Modiggård, och tillsammans ­lagar de mat, spelar musik och umgås. Under vårens säsong gästas de bland andra av Nour El Refai, Caroline af Ugglas, Kjell Bergqvist och Pelle Almqvist.

ANNONS EXTERN LÄNK

Munskydd, hudvård och vitaminer – handla allt inför hösten hos MEDS

MEDS

Publisert: