Hon är starkast av alla i "Robinson"

Av: Ylva Niklasson

Publicerad:
Uppdaterad:

Angela överlägsen killarna i hemliga fystester

Här är de hemliga tester som årets ”Robinson”-deltagare tvingades genomgå i uttagningen till överlevnadssåpan.

Angela Monroe vann fys-testerna över alla – även killarna.

– Det är inte så förvånande, jag är träningsnarkoman, säger hon.

”Robinson”-deltagarna var tvungna att genomgå hårda tester i slutcastingen. Angela Monroe, 31, var starkast av alla. ”Jag älskar att träna och har alltid varit stor och stark”, säger hon.
Foto: Foto: LOTTE FERNVALL
”Robinson”-deltagarna var tvungna att genomgå hårda tester i slutcastingen. Angela Monroe, 31, var starkast av alla. ”Jag älskar att träna och har alltid varit stor och stark”, säger hon.

När ”Robinson”-lagen skulle välja ut sina fysiskt starkaste personer till tävlingen förra veckan pekade alla på Angela Monroe, 31.

Hon ser inte bara stark ut, hon är även den person som utklassade alla andra under fys-testerna i uttagningen till ”Robinson”.

”Det var skitkul”

– Jag älskar att träna och har alltid varit stor och stark. Samtidigt har jag vinnarskalle och tyckte testerna var skitkul, säger hon.

Från början var de 9 000 sökande – i slutcastingen fick 60 utvalda tävla i dykning, simning, sprint och klättring.

– Att dyka efter utspridda glaskulor på tre meters djup gick skitbra, jag plockade upp flest av alla. Även i beep-testet var jag bäst. Jag kom upp till nivå 11 av 15, berättar Angela stolt.

I slutcastingen blev de sökande även kontrollerade av läkare och fick träffa en psykolog. Och de fick sitta ner i två olika rum där de intervjuades av flera personer.

– I ena rummet ställde alla snälla frågor och skrattade åt mina skämt, i nästa rum försökte de psyka mig och rörde inte en min vad jag än sa. De pressade mig på personliga frågor och det kändes verkligen att jag var i fiendeland, säger hon.

Har spelat elitbasket

Angela tränar vanligtvis sex dagar i veckan, hon har tävlingssimmat och har även ett förflutet som elitidrottare.

– Jag spelade två år i svenska elitserien i basket. Sedan flyttade jag till Kalifornien och pluggade och spelade basket vid ett amerikanskt universitet, säger hon.

Angela har vant sig vid att uppfattas som pojkflicka eftersom hon många gånger varit den enda tjejen på basketplanen och vid vikterna på gymet.

”Är väldigt kvinnlig”

– Jag uppfattades som lite butchig i början när vi var på ön och det gör jag säkert av tv-tittarna också, men jag är inte rädd att ta i. När jag går ut och festar i Stockholm så har jag klänning och högklackat och är väldigt kvinnlig, säger hon och skrattar.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN