Här gifter sig Danijela och Ian

TV

"Paradise Hotel"-singeln Danijela lurade TV4 - hade redan pojkvän

Foto: bröllop på stranden Här befäster Danijela Stankovic sin kärlek till Ian Hodges med ett romantiskt bröllop på stranden i Australien. Men i går kväll såg vi Danijela agera "singel" i dokusåpan "Paradise hotel". I själva verket har de varit ett par i flera månader.

Danijela Stankovic grundlurade TV4.

I går blev hon den första att röstas ut från singelsåpan "Paradise Hotel".

Men vad ingen visste var att hon redan hade en pojkvän - och förra veckan gifte de sig.

- Hon har begått ett kontraktsbrott, säger Anton Glanzelius, programmets producent.

Foto: Ian Hodgers och Danijela Stankovic beseglar sin kärlek med en kyss.

När Danijela Stankovic, 31, anmälde sig till singelsåpan "Paradise Hotel" lovade hon att hon var singel. Men i själva verket var hon tillsammans med pojkvännen Ian Hodges, 26, från Brisbane i Australien, sedan flera månader tillbaka.

Här är bilderna från deras romantiska strandbröllop i Australien den 15 januari i år.

- Det var ett litet bröllop med de närmaste vännerna som gäster. Vi åkte limousin till stranden och efteråt festade vi på en båt. Det var delvis en praktisk fråga eftersom jag vill få uppehållstillstånd i Australien.

Tvekade först

Danijela och Ian träffades på en konsert i juni 2003.

- Jag satt i baren med en kompis när han kom fram och frågade om jag ville gå på konserten med honom för att han hade en biljett över. Först tvekade jag, men sedan följde jag med.

För macho

Några veckor senare träffades de igen.

- När jag kom tillbaka från inspelningarna i Mexiko insåg jag verkligen hur mycket jag tyckte om honom. Jag var verkligen inte intresserad av någon av de andra killarna. Jag klarar inte av den där grabbiga machostilen.

Kontraktsbrott

Anton Glanzelius, producent för "Paradise Hotel", fick inte reda på Danijelas hemlighet förrän efter inspelningarna.

- Vår regel är att man ska vara singel och det sa Danijela att hon var. Rent formellt har hon begått ett kontraktsbrott eftersom hon skrev på att allt hon berättat för oss var sant. Vi låter det passera eftersom hon var kvar så kort tid.

Karin Wik