Samir Badran hoppar av nya programmet

TV

”Jag vill inte dejta i tv”

1 av 4 | Foto: PONTUS ORRE
Samir Badran

Samir Badran känner sig besviken.

Efter att han anser att Kanal 5 brutit mot en överenskommelse hoppar han nu av det nya tv-programmet ”För känd för kärlek”.
– Jag blev ledsen, säger han till Nöjesbladet.

Nyligen kunde Nöjesbladet rapportera om ett nytt tv program på Kanal 5 med titeln ”För känd för kärlek”. En av deltagarna i programmet skulle vara Samir Badran, 26. Men efter att han upplevt att kanal 5 inte hållit vad de lovat väljer han nu att hoppa av programmet. Enligt Badran ska han vid upprepade tillfällen ha frågats om han skulle kunna tänka sig att dejta i serien. Något han ska ha sagt bestämt nej till.
– Jag sa nej. Jag vill verkligen inte det just nu. Jag har så mycket jobb så jag hinner inte fokusera på tjejer. Jag söker inte kärleken. Jag vill inte dejta i tv, säger han till Nöjesbladet.

Kanal 5 bekräftar att Samir Badran har hoppat av programmet. Enligt Badran ska en överenskommelse har gjorts om att Badran inte ska dejta i programmet. Något kanal 5 inte kan bekräfta. De hänvisar istället till produktionsbolaget Warner.
– Den dialog som utspelat sig mellan Samir och produktionsbolaget Warner, och vad som där har lovats, sagts och inte sagts, det känner inte jag till, säger Dan Panas, presschef på Kanal 5.

”Blev besviken”

Enligt Samir ska tjejer ha sökts till programmet, något som kanal 5 inte kan bekräfta.

– Det känner inte jag till, säger Dan Panas.

Badran berättar att han känner sig besviken.

– Jag känner att de har dolt information.

Han fortsätter:

– Jag blev ledsen, besviken framför allt när de säger en sak och gjorde en annan. Jag är inte ute efter att dejta en brud i tv. Jag kan fixa en tjej själv, utan att behöva ett tv-program. Det är självklart att man vill hitta en drömtjej, men jag är inte ute efter att göra det i ett tv-program.

Ska utreda händelsen

Enligt kanal 5 är programmet inget dejtingprogram. Men de beklagar att Samir känner sig ledsen.
– Det som är tråkigt i det här sammanhanget är att Samir känner sig förd bakom ljuset och det här är något vi kommer att utreda, säger Dan Panas.

Enligt Samir Badran ska han nu få ett eget program på kanal 5. Något kanalen inte kan kommentera.
– Samir är en stjärna och en skön kille som vi gillar. Men vad vi pratar om kommer jag inte kommentera i Aftonbladet, säger Dan Panas.

Produktionsbolaget Warner hälsar via pressavdelningen på Kanal 5 att de inte har övriga kommentarer.

ARTIKELN HANDLAR OM

Kanal 5