Olga Isabelle: ”Hon var svartsjuk på oss”

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-11-15

Storbråk i kvällens ”Ung och bortskämd”

Enligt Olga Isabelle var Karolina svartsjuk på Olga Isabelle och Lorenzos vänskap – men det är helt fel enligt Karolina.

Karolina flirtade med Lorenzo. När han blev nära vän med Olga Isabelle blev Karolina så svartsjuk att hon hällde saft i Olga Isabelles cola.

Det är Olga Isabelles version av bråket i kvällens ”Ung och bortskämd”.

Karolinas version är en helt annan.

I det andra avsnittet av SVT:s uppmärksammade realityserie ”Ung och bortskämd” slår det slint mellan Olga Isabelle Saulidotter, 18, och Karolina Rosenberg, 19.

Enligt Olga Isabelle blev Karolina förtjust i Lorenzo Alessandro Nilson – och flirtade med honom – trots att hon hade pojkvän utanför huset.

– Karolina var tillsammans med Lorenzos bästa kompis utanför huset. Hon såg det som en rolig grej att flirta med Lorenzo, då blev han sur, säger Olga Isabelle till Nöjesbladet.

”Jättesur och svartsjuk”

I stället blev hon och Lorenzo nära vänner.

– När några sängar gick sönder i huset blev det kaos. Vi blev tvungna att sova två och två. När Karolina ser att Lorenzo sover i min säng blir hon jättesur och svartsjuk – och häller ut min cola. När jag fick reda på det blev jag ledsen, säger Olga Isabelle.

Men Karolina Rosenborg har en helt annan version av händelseförloppet.

– Jag hade inte pojkvän när jag flyttade in i huset, jag var så singel som man kan bli. Men jag och Lorenzo flirtade inte. Vi hade gemensamma vänner utanför huset och var bara nära vänner.

”En dum idé”

Det kanske kunde uppfattas som att hon och Lorenzo flirtade, menar Karolina, men så var inte fallet. Att hon skulle blivit svartsjuk på Olga Isabelle och Lorenzos vänskap stämmer inte heller, säger Karolina till Nöjesbladet.

Men vad handlade cola-grejen om då?

– Jag fick höra att Olga Isabelle pratade en massa skit om mig, samtidigt som hon låtsades var min vän. Då blev jag arg. Jag, Daniel och Ellinor satt och pratade om att hon var falsk. Då kom vi på den dumma idén att hälla något i hennes coca-cola. Vi hällde apelsinjuice i den, men det smakade jättegott så då hällde vi ut den, säger Karolina.

Planerar att hämnas

I kvällens avsnitt av ”Ung och bortskämd” planerar Olga Isabelle att hämnas: ”Kanske lägga ner ett par rosa trosor i hennes vittvätt, slicka på hennes köttbullar, ta tandborsten och gnugga innanför toaletten, knäckebrödssmulor i sängen...”

ANNONS