Bonde söker fru

Bonde-Stefan skickade hem Marielle före valet

avIsabel Norman

”Virvelvinden från Hassela” fick lämna i förtid

1 av 5

Marielle Sjölén fick lämna Tv4:s ”Bonde söker fru”.

Stefan Hildingsson valde att tidigarelägga valet för att få mer tid med de andra tjejerna.

– Det var när det bara var tre tjejer kvar som jag upptäckte att det stannade vid vänskap, säger Stefan Hildingsson till Nöjesbladet.

Det blev inget vanligt val på Stefan Hildingssons, 31, gård den här veckan.

I kvällens avsnitt av Tv4:s dejtingsåpa ”Bonde söker fru” fick tittarna se när köttbonden skickade hem Marielle Sjölén, 25, i förtid. I stället för att samla alla tjejer valde han att ta henne åt sidan.

– Jag tycker att vi har så jäkla kul ihop. Du är flamsig precis som jag. Sen kan du vara lugn, vilket jag uppskattar. Men jag vill vara ärlig och jag känner att det stannar där. Det här är inget roligt och jag tycker det är bättre för bägge om jag säger det nu, säger Stefan Hildingsson till Marielle Sjölén i kvällens ”Bonde söker fru”.

Som tur var visade sig vänskapskänslorna vara besvarade.

– Vi klickade på något vis men det kändes mer som vänskap. Sedan försökte jag att ta reda på om det var mer än vänskap. Men det var ju som jag trodde, det var bara vänskap, säger Marielle Sjölén till Nöjesbladet.

”Jag hoppades att han skulle visa mer”

En annan orsak till att tidigarelägga valet var att Stefan Hildingsson ville ha mer ensam tid med de andra två tjejerna som bodde hemma hos honom.

– Det var när det bara var tre tjejer kvar som jag upptäckte att det stannade vid vänskap med Marielle. Då var det ju bättre att lägga mer krut på de andra, säger Stefan Hildingsson till Nöjesbladet. 

När Marielle Sjölén lämnade gården var hon tveksam till om Stefan Hildingsson skulle hitta kärleken i programmet.

– Just då kändes det som att han var lika mot alla. Han är ju en omtänksam person. Han ville att alla som bodde där skulle ha det bra. Vi var mer som ett kompisgäng och jag hoppades att han skulle visa mer för tjejerna och ta för sig, säger Marielle Sjölén.

Har setts efteråt

Båda två bor i Hassela men de hade aldrig träffats innan inspelningarna drog igång. Men Stefan Hildingsson sa i programmet att han gärna vill hälsa på henne efter programmet så att hans son får leka tillsammans med hennes barn. Men så har det inte blivit. Däremot har de träffat på varandra av en slump.

– Vi har träffat på varandra. Vi bor ju i samma by och då möts man med en stor kram från Stefan. Vi har sagt att vi ska ses med barnen men det har ännu inte blivit av. Vi har haft fullt upp, säger Marielle Sjölén.

Hur står det till med kärleken i dag?

– Jag dejtar på för fullt, fortsätter hon.

ARTIKELN HANDLAR OM