Laila Bagge om sin stora rädsla: ”Att bli lämnad för att man inte kan få ett barn”

avMathilde Albinsson

TV

Laila Bagge är 45 och hennes kärlek Korosh Kananian 27.

I ”Lailaland” berättar hon om sin stora rädsla – att bli lämnad för att hon kanske inte kan få barn längre.

– Jag önskar att jag kanske hade fryst in ett ägg eller vad som helst, så jag hade kunnat ha ett val i så fall, säger hon i programmet.

Laila Bagge, 45, visar öppenhjärtigt upp sitt liv i realityserien ”Lailaland”. Hon gör programmet tillsammans med sonen Liam Pitts, 14, som redan är känd för sin Youtubekanal där han brukar utsätta såväl Laila som andra kändisar för olika spratt.

Även Laila Bagges pojkvän Korosh Kananian medverkar i serien. Han har tidigare inte synts till i offentligheten speciellt ofta.

– Vi har aldrig gått på röda mattan tillsammans och att jag ens gör det här är väl han lite skeptisk till, så vi får se hur mycket han kommer synas. Han vill vara med mig för att jag är jag, inte för att jag är den jag är. Det är otroligt viktigt för honom. Han har en otrolig integritet, sa Laila Bagge i premiäravsnittet av ”Lailaland”.

Pojkvännen Korosh lugnande besked

I det andra avsnittet berättar Laila Bagge att hon är rädd för att bli lämnad av pojkvännen.

– Att bli lämnad för att inte kunna få ett barn, att hans längtan efter barn tar över och att han skulle lämna dig därför. Det är en rädsla.

Hon önskar att hon tänkt på risken tidigare och handlat därefter.

– Jag önskar att jag kanske hade fryst in ett ägg eller vad som helst, så jag hade kunnat ha ett val i så fall.

1 av 4 | Foto: Carolina Byrmo
Laila Bagge är aktuell med realityserien ”Lailaland”

Laila Bagge har ventilerat sin rädsla med Korosh, som försökt tala henne till rätta.

– Korosh har varit väldigt fin i det här. Han har alltid sagt att det där löser vi. Jag kommer inte lämna dig bara för att jag vill ha ett barn. Det är dig jag vill vara tillsammans med. Det är dig jag vill leva med. Och skulle det inte bli några barn, så löser vi det då. Och blir det inga barn, så gör inte det någonting. Då har jag två bonus. Det enda jag kan göra är ju att lita på det, säger hon.

”Otroligt jobbigt”

Trots det bestämmer Laila sig i programmet för att ta ett blodprov, som ska visa om hon kan bli med barn eller inte. Resultatet hinner hon dock inte få i avsnittet.

– Det här är lite sista chansen. Jag trodde inte jag skulle hamna här och gå igenom det här om jag ska vara helt ärlig, säger hon och fortsätter:

– Det är klart jag känner att det är otroligt jobbigt. Det blir så påtagligt när Korosh är i sina bästa år och kan bli pappa tills han är 90 om han skulle vilja. Men det funkar inte så för oss tjejer. Och det är jobbigt.

”Lailaland” visas på Viafree.

De här stjärnorna väntar barn 2018 00:36
ARTIKELN HANDLAR OM