Bajshumor – inte skitroligt

TV

Men "Babben & co" får tummen upp

Jan Guillou gissade bajset i "Babben & co". Men läsarna var inga fans av bajshumor.

– Det hör nog hemma på småbarnsnivå, skrev signaturen "Sörmlänning".

Drygt 53 procent gav Babben godkänt (tre plus eller mer) i omröstningen på aftonbladet.se.

”Måste säga att jag tycker bajshumorn känns väldigt uttjatad, tyckte de var de roligaste som fanns för 6-7 år sen...har dock inte slutat tycka om bajshumorn pga att jag åldras utan bara för att den är som sagt uttjatad. Men i övrigt så är ju Babben & co lätt höstens roligaste program!” skrev RolleJ .

Signaturen "egusen" tyckte att bajsinslaget var osmakligt.

”Jag tycker för övrigt att fredrik och filip (skulle aldrig stava deras namn med stor bokstav) kan hålla sig på det komersiella planet och inte figurera med varken namn, bild eller sitt eget bajs i svt (public service). Jag betalar dyr licens! Jag blir riktigt förbannad! Snart Kanske Babben steker och äter av både sig själv och någon annas avföring som dessert. Det finns verkligen ingen hejd på hur lågt en del tillåter sig själv att sjunka!”

”Babben & Co är förmodligen det bästa som producerats på tv på många år. Lite tråkigt bara att man bjuder in humorbefriade tråkmånsar som Per Morberg och Jan Gillou. Man kan ju undra om det är SVT eller Babben som valt deltagare till programmet” skrev signaturen ”bus”.