Christian har skickat sex-sms och varit otrogen

TV

Johanna och Christian vill ha hjälp av Filip och Fredrik

1 av 4

Han har varit otrogen och skickar sexmeddelanden till sina ex.

I kvällens ”Ska vi göra slut?” försöker Filip Hammar och Fredrik Wikingsson få Christian Karlsson, 24, att inse allvaret i sitt beteende.

– Kan vi lita på att du skärper dig?, frågar Filip i programmet.

Johanna Lagerstedt, 28, och Christian Karlsson, 24, har varit ett par i två år. Redan efter första dejten flyttade de in tillsammans i en lägenhet i Märsta.

Christian har varit otrogen mot Johanna två gånger, vilket har gjort att hon har svårt att lita på honom.

”Otrogen för andra gången”

Senaste gången var i januari 2015.

– Då märkte jag att han inte var som han brukar. Han brukade ge mig en puss och en kram varje gång han såg mig, men det gjorde han inte. Då bestämde jag mig för att kolla hans mobil och då såg jag att han varit otrogen för andra gången. Det var inget kul att komma på honom med det. Det hade varit bättre om han hade berättat det själv, säger Johanna till Nöjesbladet.

”Hon blir svagare och svagare”

I kvällens avsnitt av ”Ska vi göra slut?” försöker Filip Hammar och Fredrik Wikingsson att hjälpa paret vidare.

När de träffar Johanna och Christian var för sig får de höra lite olika versioner av historien. För Filip berättar Johanna att Christian har skickat sexmeddelanden till ett av sina ex – för bara två veckor sedan.

”Alarmerande”

– Det sa han inte riktigt till mig. Det är alarmerande att han inte riktigt tycks se allvaret i det. ”Jag gjorde lite dumheter, det kommer jag aldrig göra igen och nu är det lugnt”, säger Fredrik Wikingsson i programmet.

– Varje gång han missbrukar det här förtroendet så blir hon bara svagare och svagare. Hon skadar ju sig själv genom att vara i det här förhållandet, säger Filip Hammar.

”Ska vi göra slut?” sänds i kväll klockan 20 på Kanal 5.

ARTIKELN HANDLAR OM