TV4

De leder nya "Talang" i TV4

TV

Nästa år kommer "Talang" tillbaka i TV4. Nu är det klart att Pär Lernström och Kristina "Keyyo" Petrushina ska leda programmet.

– Det finns en ambition att göra något helt annat, säger Lernström.

Det brittiska tv-formatet "Talang" har gjort succé över stora dela världen men i Sverige har det aldrig riktigt lyft – trots flera försök i såväl TV4 som TV3.

– Den brittiska förlagan är ett av världens bästa tv-program i den här genren. Någonstans har jag alltid tyckt att det är lite konstigt att vi inte har lyckats göra det bättre i det här landet, säger Pär Lernström.

"Ta det på allvar"

Tillsammans med Youtube-stjärnan Kristina "Keyyo" Petrushina ska han leda "Talang" när programmet får nypremiär under våren 2017.

– Ingen blir gladare än jag att över att få göra det här programmet om det görs på det sätt som jag har den absoluta förhoppningen om att vi kommer att göra. Visst, det är roligt och underhållande och skoj men för mig är det viktigt att man också tar det på allvar, säger Per Lernström.

Youtube-succé

Kristina Petrushina har över 300|000 prenumeranter på sin Youtube-kanal Keyyo och flera av hennes videor har runt miljonen visningar. Nu ska hon ta klivet in i den vanliga tv-rutan.

– Det känns utmanande men otroligt roligt. Jag tycker om att ta mig an utmaningar, samtidigt som jag är spänd tror jag inte att det är något att vara rädd för. Jag kommer att jobba med flera större tv-produktioner under nästa år och det känns kul att få visa en variation, säger hon.

Nya "Talang"-juryn

Petrushina, som hyllas av Lernström som "en supertalang", lockades av "Talangs" breda tilltal.

– Det finns många program som riktar sig mot få målgrupper men "Talang" känns verkligen som något som är familjevänligt och som alla kan titta på, oavsett ålder, bakgrund, eller vad man tycker om, säger hon.

Vilka som ska sitta i den nya "Talang"-juryn kommer att presenteras efter sommaren. Audition-programmen, som spelas in under hösten, ska sändas i vår och följas av flera direktsända finalprogram.

TT

ANNONS EXTERN LÄNK

Dela julkänslan och låt julen blomma – skicka ett blombud med Interflora här!

Interflora

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

TV

/

TV4

LÄS VIDARE

Så gick det sen för ”Talang”-talangerna

ÄMNEN I ARTIKELN

TV4

Pär Lernström