Avslöjar: Stjärnor lämnar ”Grey's anatomy”

1 av 3 | Foto: American Broadcasting Companies,
Grey's Anatomy: Sarah Drew som Dr. April Kepner, Chandra Wilson som Dr. Miranda Bailey, Justin Chambers som Dr. Alex Karev, Kevin McKidd som Dr. Owen Hunt, Ellen Pompeo som Dr. Meredith Grey, Sandra Oh som Dr. Cristina Yang, Patrick Dempsey som Dr. Derek Shepherd, James Pickens, Jr. som Dr. Richard Webber, Jesse Williams som Dr. Jackson Avery, Sara Ramirez som Dr. Callie Torres & Jessica Capshaw som Dr. Arizona Robbins. 
TV

Långköraren "Grey's anatomy" säger farväl två av sina stora stjärnor.

Jessica Capshaw och Sarah Drew kommer båda att lämna serien efter den pågående fjortonde säsongen, skriver Deadline. Capshaw har spelat Arizona Robbins i tio säsonger och Drew har porträtterat April Kepner i nio.

I ett inlägg på Instagram hyllar Capshaw sin banbrytande rollfigur:

"De senaste tio åren har jag haft det ovanliga privilegiet att inte bara spela Arizona Robbins, men också att vara vansinnigt kär i att spela henne. Arizona Robbins är snäll, intelligent, rolig, insiktsfull, modig, lekfull och vass och riktigt bra på sitt jobb. Hon var en av de första HBTQ-personerna som representerades med en återkommande roll i en rikstäckande tv-serie. Hon har förändrat världen för alltid. För alltid".

Tre skandaler i kändisvärlden 2018 00:50
ARTIKELN HANDLAR OM