Let’s dance

”Magnus är en jätteromantiker”

Av: 

Catharina Cavalli

Kristin Samuelsson Ålder: 36. Familj: Gift med Magnus Samuelsson, 39, sedan 1996. Barnen David, 7, och Sara, 4. Bor: Tidersrum. Yrke: Ekonomisk administratör.
Kristin Samuelsson Ålder: 36. Familj: Gift med Magnus Samuelsson, 39, sedan 1996. Barnen David, 7, och Sara, 4. Bor: Tidersrum. Yrke: Ekonomisk administratör.

TV

Hur är det egentligen att vara gift med ”världens starkaste man”?

Klick! slog en pling till Magnus Samuelssons fruga Kristin.

I fredagens program såg vi dig rörd till tårar. Varför?

– Jag bröt ihop. Det var så mycket som kom över mig. Hur denna stora karl kämpar och gör detta. Och så fenomenalt bra!

Han har många beundrare. Blir du svartsjuk?

– Jag är så van vid det här laget. Han har varit överallt i världen och kvinnorna har slängt fräcka erbjudanden efter honom. Men vi har förtroende för varandra, annars skulle det aldrig funka. Vi älskar varandra väldigt mycket och det är inte värt att riskera. Man får gärna skapa aptiten när man är ute, men man äter hemma (skratt).

Har dansandet fått ert äktenskap att blomstra?

– Ja, det kan man nog säga. Jag längtar ju efter att få dansa med honom. Det gäller att se till att vardagslivet blir roligt. Inget gnat och tjat om soporna och toalettlocket. Utan att man ”spicar” till det lite ibland och gör det romantiskt.

– Om jag har varit borta länge kan det ibland stå ljuslyktor utanför huset, värmeljus hela vägen in till duschen, där det står ett glas vin, en liten Martini i trappan upp och till sist hela sovrummet fyllt av ljus. Magnus är en jätteromantiker.

Har ni dansat hemma?

– Nej, men jag vill att vi ska hålla det här vid liv och dansa tillsammans. Han har lyft skrot så länge att han låser sig i höfterna. Dansen har gjort honom väldigt rörlig och han vill nog behålla det.

Veckorna igenom har Tony Irving hyllat Magnus kropp och rumpa. Åsikt?

– Magnus är otroligt fin i kroppen. Där finns inget man kan klaga på faktiskt. Han är perfekt. Och ja, hans gluteus – sätesmuskeln – är det inget fel på heller.

Har du också styrketränat?

– Jag vann Sveriges starkaste tjej 1997 och 1998. Nu måste jag börja träna igen för jag har ryggproblem efter att ha varit hovslagare i sju år. Och det är en sådan nerv varje fredag att jag blivit lite matglad. Under ”Let’s dance” har jag säkert gått upp fem kilo.

ANNONS

Skicka en vacker bukett till mamma på mors dag – tips på lyxiga gåvor hittar du hos Interflora!

Extern länk från Interflora

Beställ nu

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Let’s dance