Bonde söker fru 2016

Hon fick åka hem – efter känslokaoset

avLinn Elmervik

My tvingades lämna tv-bonden Erik: ”Kom inte som en chock”

1 av 8 | Foto: TV4
My Niklasson.

My Niklasson, 21, blottade sig känslomässigt, men valdes bort av Erik Bäckman, 21 ändå.

Trots det ångrar hon inte att hon öppnade sig.

–  Jag är otroligt stolt över att jag ens vågade säga någonting, säger hon.

I kvällens avsnitt av ”Bonde söker fru” bestämde bonden Erik Bäckman vem av hans brevskrivare som skulle få stanna kvar på gården.

Valet föll på Linnea Åberg, 21 och My Niklasson tvingades lämna programmet efter en känslosam dejt.

Under en middag i en lantlig lada förklarade My att hon gärna ville tillbringa hela sitt liv med Erik. Sedan började hon gråta.

– Det är väldigt jobbigt för mig. Jag har svårt att lita på killar överlag, säger hon i programmet.

För Nöjesbladet berättar My att hon i vanliga fall har svårt att visa känslor, men att hon till sist bestämde sig för att våga.

Fick stöd av produktionen

– Jag är ingen känslomänniska, det är inte så att jag skriker ut vad jag tycker och tänker. Men någonstans bestämde jag mig bara för att nu kör jag. Det får bära eller brista. Jag hade ändå varit där ganska länge och någonstans var jag en potentiell tjej till honom. Då måste han ju få veta vad jag tänker, säger hon.

Hon fick stort stöd av produktionen bakom programmet.

– Det är tack vare dem som jag faktiskt vågade säga vad jag tyckte. Annars hade jag nog kunnat vara tyst. De hade stenkoll på mig och vad jag tänkte och kände.

Att Erik till slut valde Linnea som partner kom inte som en chock.

– Jag hade ljugit om jag hade sagt det. Det var lite fram och tillbaka man fattade att det var någonting där, säger hon.

”Var inte så ledsen”

My ångrar inte att hon vågade öppna sig.

– Jag var otroligt stolt över att jag ens hade vågat säga någonting. När jag inte är en sådan person överhuvudtaget och helt plötsligt gör det från ingenstans. Jag var otroligt stolt över mig själv.

Att lämna inspelningarna bakom sig var värre.

– Jag var inte så ledsen på grund av att jag inte blev vald. Jag blev mer tom eftersom det tog slut så fort. Från att ha en kamera i ansiktet varje dag till att allt plötsligt försvann. Det var det jobbigaste tyckte jag. Det var en väldigt speciell situation, men det var väldigt roligt allting, säger hon.

ARTIKELN HANDLAR OM