Kysstes med porrstjärnan

"Paradise Hotel"-Sofia hånglade med Jenna Jameson: "Det var minnesvärt"

"Paradise Hotel"-stjärnan Sofia Hellqvist, 20, hånglade med Jenna Jameson, en av den amerikanska porrbranschens största namn.

- Vi kysstes och de knäppte kort. Det var minnesvärt, säger Sofia.

Aftonbladet kan i dag exklusivt visa bilder från Sofia Hellqvist senaste utvik i kommande numret av Slitz som finns i handeln den 21 april.

I en intervju i samband med bilderna berättar hon också om sitt hångel med Jenna Jameson.

"Tänkte på hur jag gjorde"

- Jag tänkte inte så mycket på hur det kändes, utan mer på att jag gjorde det. Men just då så hade jag ingen jättekoll på hur pass stor hon var, det har jag fått uppleva i efterhand.

- Men hon var garanterat inte dålig. Det tror jag de flesta har förstått, säger Sofia Hellqvist till Slitz.

Var på samma fest

Sofia Hellqvist berättar hela historien för Aftonbladet.

- Vi var i Las Vegas på en gala. Det var efterfest och vi hamnade på samma partaj som Jenna. Hon kom fram och sa att jag var en av de sötaste tjejer hon hade sett och ville att jag skulle komma och sätta mig hos dem, förklarar hon.

Visste du vem det var då?

- Nej, det var mina tjejkompisar som sa det till mig. Men vi satt och pratade och jag visste att min dåvarande kille tyckte att hon var bra. Det var det som var grejen och vi beslöt oss för att knäppa ett kort när vi hånglade, det var allt.

Letar skönhet

Sofia Hellqvist ska härnäst vara konferencier för turnén "Miss World" som drar runt i Sverige på jakt efter nästa skönhet.

Pontus Hammarlund

Publisert: