Succéserien "Bumerang" snart tillbaka

TV

Pernilla Månsson Colt: Frågorna är fortfarande svåra

Pernilla Månsson Colt leder än en gång tittarsuccén, "Bumerang".

Tittarna älskade det, men kritikerna var en aning skeptiska. Själv tror hon fortfarande på programmet.

- Jag tycker det är ett kul program, säger Pernilla Månsson Colt.

Foto: SVT
ÄLSKAD AV TITTARNA Två år i rad har "Bumerang" gjort succé hos tv-tittarna. Nu är det snart dags för nya avsnitt - och Pernilla Månsson Colt är redo att upprepa framgångarna.

Ungefär likadant, men med lite mer musik.

Så beskriver Pernilla Månsson Colt de nya avsnitten av tittarfavoriten "Bumerang" som kommer tillbaka i höst. Även denna gång är det hon som står i spetsen och ställer krångliga frågor, och precis som sist är det lika svårt för publiken som för de tävlande.

Musik och nostalgi

- De kan fortfarande sitta hemma i soffan och gissa, där har ingenting ändrats, säger hon.

"Bumerang" är ett underhållningsprogram om musik och nostalgi. Två lag får höra musik och se klipp ur SVT:s arkiv och sedan gissa vilket år det rör sig om. Pernilla Månsson Colt säger att de finkammat arkiven inför säsongen.

Inte legat på latsidan

- Vi har verkligen rotat oss igenom alla gamla inslag nu. Men det är jätteroligt att göra det, och man får många minnen från barndomen.

Hon har inte synts i rutan på ett tag, men det innebär inte att hon har legat på latsidan.

- Nej, jag har jobbat som vanligt hela tiden. "Bumerang" har faktiskt tagit ganska lång tid i och med all research som måste göras.

Hon befinner sig för tillfället i Grekland på semester med familjen, men kommer hem i god tid till nypremiären. Hon hoppas att folk fortfarande ska tycka om "Bumerang".

- Ja, det hänger såklart på publiken. Men jag tycker i alla fall att det är ett kul program, säger Pernilla Månsson Colt.

Programmet har premiär den 24 augusti.

Maria Forsström