Publicerad:
Uppdaterad:

Paul rasande på Ulf Elfving

Av: Martin Ekelund

Publicerad:
Uppdaterad:

Anna Ankas man i svartsjukedrama med radioprofilen

1 av 3 | Foto: Foto: AFTONBLADET
Här är bilden som fick världsstjärnan Paul Anka att gå i taket. I sin julkalender på Aftonbladet.se låg Anna Anka i en säng tillsammans med Ulf Elfving. ”Så fort en annan man är involverad så tror Paul att jag är otrogen”, säger Anna.

Anna Anka och radioprofilen Ulf Elfving i samma säng blev för mycket för maken Paul.

Sovrumsscenen på Aftonbladet.se fick smörsångaren att se rött.

– Så fort en annan man är involverad så tror han att jag är otrogen, säger Anna.

”Anna Ankas jul” drar just nu en miljonpublik på TV 3 och lyxhustrun borde vara överlycklig. Men framgången har en baksida – den tär hårt på privatlivet.

Den sjätte december ansökte paret Anka om skilsmässa efter ett uppslitande gräl och anklagelser om vapenhot och fysiskt våld. Sedan dess har Paul och Anna försökt att hitta tillbaka till varandra.

– Vårt förhållande är som första världskriget. Vi bråkar som fan och sedan dricker vi vin ihop. Och så ska vi fira jul tillsammans, säger Anna Anka.

”Vad ska folk tro?”

Men ett av Hollywoodfruns julkalenderinslag på Aftonbladet.se höll på att stjälpa alltihop. I videon, som spelades in bara tre dagar efter skilsmässoansökan, ligger Anna Anka i en säng tillsammans radioprofilen Ulf Elfving.

När Paul fick höra talas om händelsen slog svartsjukan till direkt. Den världsberömda sångaren tålde inte att se sin fru i samma säng som en annan man – trots att det hela var mycket oskyldigt.

– Han sa: ”Vad ska folk tro om dig när du ligger där med honom”.

Enligt Anna så handlar det hela om att Paul känner sig utesluten från sin hennes nya tillvaro som svensk tv-stjärna.

– Han förstår inte språket och han har själv aldrig varit i tv-branschen. Det är klart att han känner sig fullständigt utanför.

”Hans liv är slut”

Har han lätt för att bli svartsjuk?

– Så fort en annan man är involverad så tror han att jag är otrogen. Det är en osäkerhet hos honom som beror på att han är äldre än mig. Han känner att hans liv är slut medan jag har hela livet framför mig, säger Anna Anka.

Ovetande om bråket

Hur lyckades du övertyga Paul om att det inte fanns något att vara svartsjuk på?

– Jag sa bara väldigt lättsamt att Ulf Elfving är en person som jag har lyssnat till mycket när jag var liten och att det var en stor ära för mig att han kom till Los Angeles för att göra en intervju med mig.

Ulf Elfving själv är helt omedveten om vilken uppståndelse hans närvaro skapade.

– Skämtar du, det låter inte klokt. Jag satt bara bredvid henne i sängen medan hon läste in sin prata, säger han.

Träffade du Paul Anka?

– Nej, men det kanske var lika bra det, haha.

Publicerad:
Publicerad: