Så mycket bättre 2015

Här är alla artister i ”Så mycket bättre”

Av: 

Torbjörn Ek

Frida Söderlund

TV

Nöjesbladet avslöjar hela listan

Nöjesbladet kan avslöja hela listan: här är alla artisterna i årets ”Så mycket bättre”.

Andreas Kleerup, Sven-Bertil Taube, Jenny Berggren, Miriam Bryant och Ison Glasgow gör Lisa Nilsson och Niklas Strömstedt sällskap i TV4:s succéprogram.

– Jag tycker att mixen känns fantastisk, säger Strömstedt.

TV4 gör allt för att hålla deltagarna i årets säsong av ”Så mycket bättre” hemliga. Hittills har man bara bekräftat Lisa Nilsson, 44, och Niklas Strömstedt, 56.

Men nu kan Nöjesbladet avslöja hela listan. Enligt väl insatta källor kommer Andreas Kleerup, 35, Sven-Bertil Taube, 80, och Jenny Berggren, 42, vara med i programmet. Nöjesbladets källor bekräftar också tidningen Expressens uppgifter om att Miriam Bryant, 24, och Ison Glasgow, 34, ska vara med.

Andreas Kleerup har främst haft hits i sina samarbeten med artister som Robyn, Titiyo, Marit Bergman och Neneh Cherry. Enligt Nöjesbladets källor har han varit aktuell för ”Så mycket bättre” i flera år.

– Han har varit med i diskussionerna i flera år. Han har tackat ja tidigare, men då har det fallit på att andra delar inte klaffat, säger en branschkälla.

”Hon är klar”

Miriam Bryant slog igenom 2013 med hiten ”Push, play” som blev en världssuccé.

– Jag kan bekräfta att hon är klar för programmet, säger en person med god insyn.

Även Jenny Berggren från Ace of Base kommer att vara med i årets säsong som spelas in på Gotland i sommar.

Enligt Nöjesbladets källor hoppas TV4:s programmakare på att hon ska dela med sig av allt som hände bakom kulisserna under Ace of Base stormiga framfart över världen under 90-talet och tidigt 2000-tal.

– Hon har mycket att berätta, det kommer bli spännande program, säger en uppgiftslämnare.

Sven-Bertil Taube är en av Sveriges mest meriterade artister och skådespelare som vunnit flera Guldbagge-statyetter och grammisar, senast i februari då han belönades för bästa folkmusik/visa på Grammisgalan för sitt album ”Hommage”. Enligt Nöjesbladets källor är han också klar för ”Så mycket bättre” tillsammans med rapparen och förra ”X Factor”-domaren Ison Glasgow.

”Mixen känns fantastisk”

När Nöjesbladet pratar med Niklas Strömstedt vill han inte bekräfta några fler namn än honom själv och Lisa Nilsson, men beskriver ändå sammansättningen av årets artister:

– Jag tycker att mixen känns fantastisk. Det gäller att få till en mix som är perfekt, man vill ju få till en bra sockerkaka, med lite bittermandel i också och det finns det i år. Man vill ju inte att sockerkakan blir för söt rakt igenom, säger han.

Tidningen Expressen har tidigare uppgett att TV4 haft långt gångna förhandlingar med Lasse Stefanz sångare Olle Jönsson, men enligt Nöjesbladets uppgiftslämnare kommer han inte att delta i årets säsong av ”Så mycket bättre”.

Missa inte: TV Därför rasar panelen mot valet av årets ”Så mycket bättre deltagare”

För bästa nöjeskollen - följ Nöjesbladet på Facebook och bli helt otroligt allmänbildad på kuppen

ANNONS

Få 12 månader till priset av 8! Den bästa underhållningen på HBO Max.

Extern länk från HBO Max

Beställ här!

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

TV

/

Så mycket bättre 2015

LÄS VIDARE

Markus Larsson: ”Tolkningen är säsongens bästa tv-minuter”

ÄMNEN I ARTIKELN

Så mycket bättre 2015

Lisa Nilsson

Niklas Strömstedt

Andreas Kleerup

Marit Bergman

Neneh Cherry

Robyn