Samir: ”Två månader till så vore jag utbränd”

Av: Rebecka Ljung

Publicerad:
Uppdaterad:

Vill göra tv med sin pappa

1 av 5 | Foto: Samir Badran

Det är hektiska tider för artisten och tv-profilen Samir.

Nu har han semester, men jobbar ändå.

– Om jag hade fortsatt som jag gör nu i två månader till, hade jag nog blivit utbränd.

Samir & Viktor stod på Rockbjörnens scen förra veckan, med sin senaste hit ”Saxofuckingfon”. Sommaren har varit fullspäckad, men nu har Samir Badran, 25, äntligen semester.

Jobbar på semestern

Det märks inte, då han dyker upp på Kristallengalans presskonferens.

– Nu har jag min semester, men ändå är hela dan uppbokad. Men det är ju kul att folk fortfarande är intresserade av vad man gör. För om det går en vecka och ingen hör av sig, då får jag panik, säger Samir till Nöjesbladet.

"Klarar inte hur mycket som helst”

Hösten är också bokad. Han ska göra mer musik med sin duo och medverka i minst två tv-program, varav det ena är avdammade ”På rymmen”, numera kallat ”Spring”.

– Ibland har jag haft tre spelningar på en dag och sen ett flyg fem på morgonen. Det är klart det tar på kroppen. Om jag hade fortsatt som jag gör nu i två månader till, hade jag nog blivit utbränd. Man klarar inte hur mycket som helst.

Har hälsomånad

Men han känner sig inte i riskzonen än.

– Nej, jag tar tag i det. Nu har jag en vit månad, äter bara bra mat, tränar och mår bra. En rehab.

Samir Badran är med i tre av tv-programmen som kan vinna på Kristallen: ”Realitystjärnorna på godset” (TV3), ”Parneviks” (TV3) och Melodifestivalen 2015 (SVT).

”Parneviks var bäst”

Gladast och mest hedrad känner han sig om ”Parneviks” tar hem ett pris.

– ”Parneviks” var bäst. Jag fick vara mig själv där och de klippte så att det kändes bra. Melodifestivalen... det är en lite barnslig låt. Jag fick inte riktigt vara mig själv där. Samma med realitystjärnorna. Man fick inte riktigt fram vem jag är.

Vill göra tv med pappan

Samir Badran blev känd för en bredare allmänhet när han var med i ”Paradise hotel” 2013. Men hans framtida tv-drömmar ser annorlunda ut.

– Jag vill göra ett stort, eget tv-program. Kanske där jag reser jorden runt. Jag skulle vilja göra en serie med mig och min farsa, för vi är så lika, lika hetsiga, och tjafsar jävligt mycket när vi ska försöka göra nånting. Jag tror att folk skulle älska det.

Publicerad: