Bonusbonden slår brevrekord: ”Liknar inget annat”

Bonden Joacim Rickling kärleksbombas

1 av 2 | Foto: Privat
Joacim Rickling.

avLouise Åström

TV

Han kom in som en bonusbonde i årets säsong av ”Bonde söker fru”.

På bara ett dygn har han slagit alla brevrekord i programmets historia.

– Ingen bonde någonsin har fått så här många brev, säger hon till Nöjesbladet.

Under tisdagen presenterade Linda Lindorff en bonusbonde. Årets säsong av ”Bonde söker fru” kommer att handla om nio bönder istället för åtta.

Joacim Rickling, 26 år från Bålsta, är bonde nummer nio.

– Han är ung, men väldigt redo. Smart, snygg, positiv, stark och driven - en riktig bondehunk, sa Linda Lindorff till Nöjesbladet under gårdagen.

Linda berättade också att det var bråttom för de som ville dejta Joacim i sommar. Brevskrivare hade bara tre dagar på sig att skicka in en ansökan.

”Han slår alla rekord”

Nu, bara ett dygn efter att Joacim annonserat att han vill söka kärleken i tv har det rasslat till ordentligt i brevlådan. På bloggen berättar Lindorff att Joacim gör succé.

”Han slår alla brevrekord hittills! Sen vi gick ut med att han skulle vara med har han fått ungefär – håll i er nu – ett brev i minuten”, skriver hon och fortsätter:

”Detta liknar inget annat jag varit med om”.

– Joacim är en fantastisk kille så jag förstår att tjejerna tar chansen men jag är faktiskt både överrumplad och chockad över antalet brev. Ingen bonde någonsin har fått så här många brev, säger hon till Nöjesbladet.

Hon berättar också att han redan är igång med att läsa breven.

– Vi ger honom några åt gången. Rädd att det är så många brev att han missar något. Men han är klok. Jag tror att detta kommer bli bra. Det känns så, säger hon.

ARTIKELN HANDLAR OM