TV4:s muskelbonde gifter sig: ”Är mer kär än någonsin”

Sebastian Davidsson: ”Bara jag lyssnar på bröllopslåtarna rinner det floder”

1 av 4 | Foto: TV4
Sebastian Davidsson och Petra Liljedal
TV

De fann varandra i ”Bonde söker fru” för två år sedan.

Nu ska Sebastian Davidsson och Petra Liljedal gifta sig.

– Vi valde 8 juli, för det var då jag kom till gården, men 2014, säger Petra Liljedal i TV4:s ”Bonde söker fru - så gick det sen”.

De föll för varandra – ögonblickligen.

När Linda Lindorff i kväll återvände till Sebastian Davidsson och Petra Liljedal har hon nu flyttat in på gården och bytt hus med Sebastians föräldrar som tidigare bodde i det större huset som paret nu renoverat.

– Att flytta hit var så himla självklart. Det är klart att det var lite tufft, Jag lämnade ett jobb jag trivdes med och hela min familj framförallt och mina vänner men det har hela tiden varit självklart att jag ska vara här, säger Petra Liljedal

Sebastian: ”Jag gråter floder”

Han har slutat tävla inom muskelsport vilket gjort att han tappat 20 kg i vikt. Och nu planerar paret för bröllop under året som kommer.

– Vi valde 8 juli, för det var då jag kom till gården, men 2014, säger Petra Liljedal i TV4:s ”Bonde söker fru – så gick det sen”.

Sebastian Davidsson räknar med att bryta ihop i tårar, det har han redan gjort faktiskt.

– Vi hoppas att det blir en dag med mycket känslor, mycket skratt och glädjetårar. Jag tänker att det kan bli svårt för mig när vi gifter oss, bara vi lyssnar på vilka bröllopslåtar vi ska ha rinner det floder. Jag får nog dricka mycket vatten innan, för jag kommer bli uttorkad, säger han och ler.

Drömmer om att få barn

I huset har de planerat för barnrum – de gör ingen hemlighet av att de tänker på tillökning.

– Mina planer är i första hand familj, jag vill ha en familj med honom. Det är allt för mig, säger Petra Liljeblad till TV4.

Och känslorna är besvarade.

– Jag är mer kär än någonsin i Petra, jag blir mer och mer kär för varje dag som går. Hon är en fantastisk person som jag är glad att jag fått träffa, hon är underbar, säger Sebastian i programmet.

ARTIKELN HANDLAR OM