Nedringd efter mystiskt nummer i ”Squid game”

Av:  TT

Squid game har gjort supersuccé. Arkivbild
Squid game har gjort supersuccé. Arkivbild

En telefonnummer-fadäs i den dystopiska tv- serien ”Squid game” får Danny Saucedos skämt i Melodifestivalen att blekna. Danny Saucedo hade ett mobilnummer synligt i rutan under sin Melodifestival-akt och trodde att det gick till en kompis – men i stället gick det till en för honom okänd privatperson – Madelene – som han sedan bad om ursäkt.

I första avsnittet av den populära serien ”Squid game” syns ett telefonnummer på ett visitkort som lämnas över av en mystisk man i svart kostym i tunnelbanan. Tv-tittare som ringt numret har kommit till en sydkoreansk man i Gyeonggi-provinsen som fått ta emot oräkneliga textmeddelanden och telefonsamtal, enligt Monday Today. När en av hans vänner upplyste honom om att hans telefonnummer fanns med i tv-serien förstod han varför.

Netflix uppger nu för Independent att telefonnumret ska klippas bort. ”Squid game” är på väg att bli en av Netflix mest strömmade serier någonsin och handlar om ett tv-program där de som tävlar i allehanda skolgårdslekar är personer i behov av pengar. Straffet om man förlorar är döden.

Publisert:

LÄS VIDARE