Gick ner 30 kilo

Av: Zandra Lundberg

Publicerad:
Uppdaterad:

Nu tävlar ”Dunka mig gul och blå”-Frida i ny tv-show

1 av 4 | Foto: Mikael Wallerstedt
Vinnarskalle I går spelades en av deltävlingarna av TV4:s nya program ”Postkodkampen” in i Uppsala. Ett av lagen, team Malmö, leds av Frida Appelgren.

Uppsala. Succén med sommarplågan ”Dunka mig gul och blå” fick Frida att tappa fotfästet.

Nu är hon tillbaka i TV 4:s nya fredagsunderhållning – 30 kilo lättare.

Löpbandet av gummi är insmort i tallsåpa.

Att hålla sig kvar på det rullande bandet så länge som möjligt är en utmaning under inspelningen av TV 4:s ”Postkodkampen”.

En av Frida Appelgrens (tidigare Muranius), 29, många utmaningar på sistone är att delta som lagledare för team Malmö i programmet.

Hon har också tappat 30 kilo på åtta månader.

Kör pilates

– Jag börjar morgonen och slutar kvällen med en 60 minuter lång powerwalk. Sedan tränar jag pilates varannan dag och har slutat med allt socker, säger sångerskan.

Frida har även utsatt sig för sina rädslor. Åkt karusell på hög höjd trots att hon är extremt höjdrädd till exempel.

I ”Postkodkampen” har hon tvingat sig att våga.

– Jag hade fobi för hinderbanan där man skulle hoppa från en boll till en annan. Man vet aldrig riktigt hur man kunde ha halkat där, men jag gjorde det.

Nöjd med livet

Efter att Frida Appelgren blev känd med sommarplågan ”Dunka mig gul och blå” har hon bara strävat till att hitta tillbaka till sitt gamla jag.

– Det hände allt möjligt på samma gång, min pappa dog, jag var med i Melodifestivalen. Det var stor skillnad på att turnera och städa trappor som jag gjort innan.

Frida säger att hon är nöjd med livet. Hon skriver låtar, dikter och en bok. Men allt är inte riktigt 100 procent. Än.

– Vi vill väldigt, väldigt, väldigt gärna vinna ”Postkodkampen” säger hon innan det är dags att äntra det hala löpbandet.

Publicerad: