Svenska Hollywoodfruar

De deltar i ”Svenska Hollywoodfruar” 2018 – stornamnet inte med

Av: 

Mathilde Albinsson

TV

Anna Anka, Maria Montazami, Sofie Prydz och Elena Belle.

Det är hösten officiella svenska hollywoodfruar.

– Jag vet inte varför Gunilla Persson inte är med, men nu har vi en ny som står för blåsvädren i stället, säger Maria Montazami.

Om knappt en månad intar ”Svenska Hollywoodfruar” tv-rutan igen.

Det är sedan tidigare klart att Anna Anka gör comeback i realityserien – nio år efter sin omtalade debut.

Nu kan Nöjesbladet berätta att hon får sällskap av Maria Montazami, Sofie Prydz och Elena Belle.

– Den här säsongen kommer det att spraka om. Anna Anka gör stor comeback sedan hon var med den allra första säsongen av Svenska Hollywoodfruar – och hon gör det med besked. Glamourlockarna flyger på de andra fruarna när hon går loss. Dessutom är härliga Sofie Prydz tillbaka igen, Elena Belle har blivit mamma sedan tittarna såg henne senast och Maria Montazami har som alltid nya projekt på gång, säger Susanne Nylén, presschef för TV3 och Viafree på Nordic Entertainment Group.

Gunilla Persson saknas

Det innebär att ett bekant namn saknas bland säsongens huvudfruar. Gunilla Persson, som har deltagit sedan säsong fyra och för många blivit lika synonymt med programmet som Maria Montazami, medverkar inte. Däremot kommer hon dyka upp i säsongsavslutningen i en stor återförening med tidigare fruar, som presenteras löpande på TV3:s Instagram och Facebook.

– Det kändes lite ovanligt utan Gunilla, men vi träffas ju på slutet. Jag vet inte varför hon inte är med, om det var någon konflikt med något annat, men nu har vi en ny som står för blåsvädren. Det kommer hända så mycket! Jag tror att folk kommer få en kanonsäsong, säger Maria Montazami.

En ny som står för blåsvädren – syftar du på Anna Anka då?

– Ja, självklart! Det förstår du väl. Herregud!, säger Maria Montazami med ett skratt.

– Jag är själv lite nervös. Det ska bli spännande att se. Hela upplägget den här gången är nytt och faktiskt väldigt kul. Fruarna har träffats mer och gjort mer saker tillsammans.

Nytt upplägg

Susanne Nylén förklarar Gunilla Perssons frånvaro med att produktionen i år har valt ett annat upplägg.

– Det stämmer att Gunilla Persson inte är med nu när vi lanserar denna säsong. Men tittarna får se henne i ”The Gunilla show” på Viafree i höst och hon dyker självklart upp i den stora återföreningen av ”Svenska Hollywoodfruar” som avslutar säsongen. Där blir det både kära och mindre kära återseenden för henne med andra fruar. Är det något tittarna blivit vana vid är det att fruar kommer och går genom säsongerna och denna gång blir det detta uppställ när vi lanserar den tolfte säsongen av ”Svenska Hollywoodfruar”.

I slutet av maj skapade Gunilla Persson rubriker, då han anklagades för att ha stulit ett par solglasögon av lyxmärket Chanel från en butik i Palm Beach i Florida, USA. En rättsprocess har inletts. Gunilla Persson har hela tiden nekat till brottet.

– Att Gunilla Persson inte är med som en av de officiella fruarna i år har inget med den pågående rättsprocessen i Florida att göra. Inspelningen av Svenska Hollywoodfruar genomfördes dessutom tidigt i våras, säger Susanne Nylén.

Nöjesbladet har sökt Anna Anka och Gunilla Persson.

Säsong 12 av ”Svenska Hollywoodfruar” har premiär den 4 september på TV3, Viafree och Viaplay.

ANNONS EXTERN LÄNK

Munskydd, solskydd och skönhet - handla allt för sommaren hos MEDS.

MEDS

Publisert:

LÄS VIDARE

STOR GUIDE: 55 tv-serier att streama hösten 2020

ÄMNEN I ARTIKELN

Svenska Hollywoodfruar

Gunilla Persson

Maria Montazami

Anna Anka

Sofie Prydz