Snart stjärnor på slottet igen

Av: Martin Gustafsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Varning för sexsnack i vinterns säsong

1 av 2 | Foto: FLYTTAR IN Den sjätte säsongen av ”Stjärnorna på slottet” har premiär i SVT på juldagen. Deltagarna som flyttar in på Görvälns slott utanför Järfälla är från vänster: Johan Rabaeus, 64, Kim Anderzon, 68, Johan Rheborg, 48, Louise Hoffsten, 46, och Christer Lindarw, 58.

Knipövningar, sexsnack och prat om älskare.

Sjätte säsongen av ”Stjärnorna på slottet” är den snuskigaste någonsin.

– Alla pratade lika mycket om fri sex, säger Kim Anderzon.

”Stjärnorna på slottet” är tillbaka för en sjätte säsong i SVT – och det blir mer sexsnack än det någonsin har varit tidigare.

– Det är mer under bältet men stjärnorna har också kommit varandra närmare än tidigare, säger Tina Graffman, producent på produktionsbolaget Meter.

Christer Lindarw, 58, tror till och med att vissa av tittarna kan komma ta anstöt.

– Det är Kim Anderzon som står för underbältet-snusket. Hon är ju så jävla öppen, frigjord och skön. Jag tror att unga människor tycker att hon är skitball och att det är jätteroligt. Men jag tror att äldre kan tycka att ”den gamla människan ska väl inte sitta och prata så där”, säger han.

”Alla låg ju med alla”

I den version som SVT i går visade för pressen så pratar deltagarna bland annat om sjuttiotalet.

– Alla låg ju med alla. Men det är man ju glad att man var med om. Då fanns ju inga sjukdomar, säger Kim Anderzon i pressversionen.

I programmet påstår dessutom Christer Lindarw att han och Kim Anderzon haft samma älskare.

– Det var i början på åttiotalet. Han berättade då att han hade varit med Kim Anderzon tidigare. Hon måste ha varit 37–38 och han 19–20 när de träffades. Jag försökte förklara för henne vem det var, men hon kom inte ens på vem. Men som hon sa, hon låg ju med alla, så det var kanske inte så lätt att komma ihåg, säger Christer Lindarw till Nöjesbladet.

Kim Anderzon ger också tips på hur man med hjälp av knipövningar får ordning på rösten och hur ryggont kan botas genom att sticka upp ett finger i rumpan.

”Upp till tittarna”

Själv anser hon att alla hade lika stor del i sexpratet.

– Alla pratade lika mycket om fri sex, för mig är det naturligt eftersom jag är uppväxt under hippietiden. Och jag har spelat vaginamonologerna under 14 år. Jag känner mig fri att prata om allting, säger hon.

Christer Lindarw tror att en del tittare kan tycka att det blir för mycket?

– Men Christer är väl den grövsta. Jag pratade ju om ledband och hur man masserar upp. Det är väl inget fult med det? Och sen är det upp till tittarna att avgöra. Men det är sant, man har ett ledband i ryggen och när man har ont i ryggen ska man massera upp det. Jag har gjort det på så många, säger hon.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN