Ingvar Oldsbergs ilska efter nya ”Bingolotto”

TV

Nya programledaren skällde på redaktionen efter sändningen: Jag blev lurad

1 av 6 | Foto: IRRITERAD Sista delen av Bingolottosändningen blev en stressig historia för Ingvar Oldsberg. När kamerorna slocknat skällde han på sina medarbetare. Här i samtal med Eva Rados, producent på Eyeworks som producerar Bingolotto.

GÖTEBORG. Ingvar Oldsberg var besviken efter premiäravsnittet av ”Bingolotto”.

Efter sändningen skällde han ut redaktionen.

– Vissa grejor kan bli bättre, säger han efter sändningen.

Det mesta kring Bingolotto-premiären var en succé, men slutet blev stressigt. Ingvar Oldsberg trodde att programmet skulle sluta 20.00, men i stället fick han order om att avsluta direktsändningen redan 19.57. Kamerorna stängdes av, men programledarens mikrofon var fortfarande på, och den kvarvarande publiken kunde höra hur han irriterat och med hög röst skällde över de olika tidsangivelserna.

Efteråt förklarade han utbrottet.

– Jag trodde att vi skulle sluta 20.00, men i stället slutade vi 19.57. Plötsligt ropade de i örat att vi bara hade 10 sekunder kvar, fast klockan på väggen visade att det var tre minuter. Så den lurade mig. Men jag får ta upp det här med Sjuan och se om vi kan dra över med några minuter. Det handlar ju bara om att kommunicera.

Stressigt?

– Nja, stressighet är bra. Det visar bara på att det är direktsändning.

Vill ha en kvart till

Ingvar Oldsberg tog över efter Marie Serneholt med kravet att programtiden skulle utökas med en halvtimme. Men efter premiären ville han ha ytterligare tid.

– Ja, jag hade gärna sett en kvart till. Det viktigaste är snacket mellan bingospelen. Jag vill blanda ännu mer och få till mer skoj. Den tiden har vi inte nu, men det får bli mitt nästa krav. Men jag tycker att vi fick till det som vi ville i dag, stommen i alla fall.

Det kan bli bättre?

– Aldrig, det här var toppen. Det kan aldrig bli bättre, haha. Jo, det är klart, vissa grejor kan bli bättre. Jag hade velat ha mer tid att snacka med Robert Wells, jag tror att vi får se över det. Men det går ju inte att stryka spel heller. Vi fick lite snack i början och han fick spela en låt själv. Jag tycker ändå att det blev anständigt.

DISKUTERA: Vad tycker du om nypremiären av ”Bingolotto”? Diskutera i kommentarsfältet!