Lindorff: ”Han tar fram den sensuella sidan i mig”

1 av 5
TV

Linda Lindorff har länge haft problem med att känna sig kvinnlig och sensuell.

Men det har det blivit ändring på sedan tv-profilen började dansa med Kristjan Lootus i Let's Dance.

– Han tar fram den känslan, säger Lindorff.

Tv-proflen Linda Lindorff, 44, berättar för Nöjesbladet att hon länge har haft problem med att känna sig kvinnlig och sensuell. Men sedan hon började dansa i Let's Dance har den känslan börjat väckas till liv.

– Jag är bra på många saker, men just biten med kvinnlighet och att känna mig sensuell eller sexig har varit en utmaning för mig. Så det har varit intressant att låta Kristjan ta fram den känslan och sätta en koreografi som är ”lagom” för mig. Jag känner mig bekväm, säger Lindorff, när hon beskriver fredagens rumba.

”Tar hänsyn till kropp och personlighet”

Dansaren Kristjan Lootus, 37, menar att han gör sitt bästa för att framhäva det unika i varje danspartner.

– Jag försöker ta hänsyn till kroppen och personligheten. Med Linda jobbar jag med hennes mjuka sida, och försöker samtidigt framhäva hennes vackra ben, som också är hennes styrka, säger han.

Går på smärtstillande

Linda Lindorff skadade höften så pass svårt vid förra veckans repetitioner att hon tvingades till läkarvård, och för en stund var det osäkert om hon överhuvudtaget skulle kunna medverka i tävlingen.

Hon repade sig dock snabbt, och nu känner Linda att dansstegen sitter, förhållandevis smärtfritt.

– Det känns väldigt mycket bättre. Jag har fått laserbehandling varje dag och har fått hjälp av kiropraktorn Lennart Gedin som ju behandlar OS- och VM-medaljörer. Han har käckt till bäckenbenen och har fått mina ben att bli lika långa igen.

Dina ben var olika långa?

– Det ena benet blev kortare när muskeln drog ihop sig. Det låter som hokus pokus, men han har rättat till det med laserbehandling och smärtstillande.

ARTIKELN HANDLAR OM