Linda Lindorff

De söker kärleken i ”Bonde söker fru”

avLinn Elmervik

Linda Lindorff: ”Jag är helt kär i alla bönder”

1 av 8

Ett tvillingpar, en skogsbonde och en känd svärfar.

Här är årets bönder i ”Bonde söker fru”.

Är du sugen på en bonde? Då är det dags att skärpa blicken.

Nu är alla deltagare i TV4:s ”Bonde söker fru” klara. Nio bönder, sju män och två kvinnor, kommer att leta efter kärleken under sommaren.

I gänget finns bland andra tvillingbröderna Erik och Oscar Dieden, hästbonden Jennifer Erlandsson och skogsbonden Nils Oredsson.

”Måste vara modiga”

– Jag är helt kär i alla bönder, vilken säsong det kommer bli! För första gången i programmets historia har vi med ett tvillingpar och därmed också nio bönder, och jag tycker det är jättekul att vi har två härliga kvinnor med, säger programledaren Linda Lindorff i ett pressmeddelande.

Hon fortsätter:

– Nu måste landets män och kvinnor vara modiga, ta chansen och skriva ett brev- någon av de här fantastiska bönderna kan vara deras själsfrände!

”Kan förändra livet”

Dessutom gör förra årets sökande Hanna Sundins pappa Per entré i programmet. Hanna vann Stefan Hildingssons kärlek.

– Jag har ju på nära håll sett att ”Bonde söker fru” faktiskt kan förändra livet och man kan hitta sin själsfrände, som Hanna och Stefan gjort. Det är ju det man själv drömmer om såklart, säger Per.

Linda Lindoff träffar samtliga bönder i tv den 11 april. Då berättar bönderna mer om sina förväntningar och förhoppningar inför programmet.

Därefter är det fritt fram att söka till kärleksjakten.

ARTIKELN HANDLAR OM