TV

Läsarna: Betty var fin

TV

Serien får godkänt men inte mer av läsarna

Läsarna gav premiäravsnittet av Ugly Betty godkänt.

”Underbart härlig serie” kom från flera läsare. Andra undrade hur serien ska fortsätta när ankungen Betty aldrig kan bli en svan i en långkörare.

Likheten med ”Djävulen bär Prada” har förekommit i försnacket. Så här formuleras den av signaturen krull:

”Gud vad lik "Ugly Betty" var "Djävulen bär Prada"! Snudd på exakt samm innehåll i pilotavsnittet av UB, som i DbP! Hoppas det ändrar sig lite under seriens gång”, skrver krull.

Huvudrollsinnehavaren får en hel del beröm av läsarna.

”America Ferrera är perfekt som Betty - precis så där awkward som man själv skulle känna sig, men samtidigt stark, rolig och charmig. Föll direkt för den här serien, som jag tror kommer bli mitt nya 'guilty pleasure', skriver Cuddy.

”Tyckte den var fin ^_^ garvade på några deler som påminde mig om sådana serier och blev ledsen på en del, skriver Cesi.

Hur ska det gå?

”Kan tänka mig att en långkörare av ett program som det kan skapa vissa problem; det känns litet liksom det just är Bettys "fula ankunge"-look som skapar serien, och uppenbarligast kan man inte låta denna ankunge förvandlas till en vacker svan. Konceptet brister då, tror jag. Vidare känns det litet som att man redan sett det hela förut i otaliga filmer och serier, hur en ful, fet och dum brud plötsligt får upprättelse.”, skriver Spaceylisie.

aftonbladet.se

ANNONS

Få 12 månader till priset av 8! Den bästa underhållningen på HBO Max.

Extern länk från HBO Max

Beställ här!

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

TV