Läsarna: Man måste vara hård

TV

Ris och ros till Anna Skippers tuffa uppläxning av Bert Karlsson

Bert Karlsson har proppat i sig mumsmums, bakelser och tablettaskar. Men i ”Du är vad du äter" fick han en rivig uppläxning av kostexperten Anna Skipper.

Läsarna gjorde tummen upp. Men några tyckte att Anna är alltför tråkig och tillknäppt.

I omröstningen på aftonbladet.se hävdade hela 40 procent att de aldrig provat någon diet. 29 procent hade erfarenhet av klassikern "äta mindre, motionera mer" medan Viktväktarnas metod kom trea (26 procent).

Läsarna var i stort sett positiva till kostexperten Anna Skippers tuffa stil i "Du är vad du äter". ”Måste vara hård. Kör man igång stenhårt kan jag tänka att det är lätt att fort ledsna och börja fuska, men om man klarar den spärren tror jag att man klarar dieten rätt bra. Om man mjukstartar lite är det nog lätt att det slinker ner en extra kaka eller lite socker i kaffet och rätt som det är har man åter hamnat där man var innan man startade. Det kanske är därför det så ofta händer att bantare går upp alla sina kilon igen och ofta även lite till” skrev Tilia.

”Inspirerande” tyckte Solsmile. ”Roligt att bönor av olika de sorter börjar komma tillbaka. Bönor hade man oftare i matlagningen förr i tiden.”

”Jag förstår inte hur man kan leva på det slafs de äter innan Anna dyker upp” skrev IsaDora.

”Följer inga goda råd”

Andra var mindre positiva. ”Du är vad du äter har väl sina poänger, även om jag inte tror att ens Anna själv lever så förbannat bokstavstroget som hon uppmanar deltagarna. Iofs, om hon nu gör det skulle det förklara vilken tillknäppt och astråkig kvinna hon är” tyckte Felicia.

”Själv följer jag inga av alla "goda" råd som sänds i TV, varken Tina eller "Du är vad du äter". Jag äter blandat, huvudsaken är att det är gott” skrev PatrickJE.

Sandra Wejbro