Än har vi inte sett slutet på Vänner

TV

Succéserien kan fortsätta

Foto: KANAL 5
Vänner kan fortsätta.

Den omåttligt populära serien ”Vänner” skulle vara avslutad men nu antyder chefen för NBC att det är möjligt att det blir en fortsättning.

– Uppriktigt sagt är det förmodligen det sista avsnittet på ”Vänner”. Jag skulle bli förvånad om det inte var det. Men än är jag inte hundra procent säker på att vi har satt den sista spiken i kistan, säger Jeff Zucker, chef för NBC, till BBC.

Serien ”Vänner” har följts av många tittare i såväl Sverige som i andra länder. Många kommer att sakna karaktärerna Rachel, Ross, Monica, Chandler, Joey och inte minst Phoebe när serien väl är avslutad. Men än är alltså inte allt hopp ute.

- Det är ingen tvekan om att när Vänner slutar så blir det ett stort tomrum efter serien, säger Jeff Zucker.

Producenterna osäkra på slutet

Seriens producenter är dock övertygade om att seriens nionde säsong blir den sista och planerar handlingen efter det. Men hur serien ska avslutas är inte helt klart än.

– Vi har inte riktigt klurat ut det än, säger David Crane som är en av producenterna. Han lovar dock att serien kommer att sluta lyckligt – även om varje lös tråd kanske nödvändigtvis inte knyts samman.

– Jag garanterar att de inte kommer att sluta i fängelset, skämtar medproducenten Kevin Bright och refererar till sista avsnittet av serien ”Seinfeld”.

Susanna Vidlund