Outsiders

Hon pressades att dricka blod i tv

Av: 

Emilia Berntsson

TV

Victoria, 27, rasar mot Kanal 5

”Top model”-deltagaren dricker blod i tv.

Men Victoria Lovelace rasar över hur hon framställs i kvällens ”Outsiders”.

– Det där är ingenting som jag sitter och gör hemma på en fredagkväll, det kan jag dementera på en gång, säger hon.

I säsongspremiären av ”Outsiders” på Kanal 5 framställs hon som vampyr. Victoria Lovelace, 27, skålar i blodblandat vin tillsammans med sin pojkvän för att fira sina nya vampyrtänder. Men nu rasar hon mot hur hon framställs i programmet.

– Så är det inte, då har de valt att framställa mig fel kan jag säga direkt. Jag lever inte för vampyrismen, jag är viktoriansk goth och jag lever för min stil, mitt kläduttryck och mitt kreativa skapande, säger hon.

Victoria Lovelace, eller Eriksson som hon egentligen heter, har tidigare tävlat i ”Top model” 2012 och deltog i svenska ”Project runway” samma år.

”Produktionens idé”

Nu satsar hon på den viktorianska goth-stilen och följs av nästan 90 000 på Instagram. När Nöjesbladet når henne vill hon först inte prata om bloddrickandet.

– Jag kan säga rakt ut att nej, det där var inte min idé. De ville försöka få mig till att jag skulle göra det en vanlig fredagkväll med min pojkvän men det stämmer inte. Visst, det kan vara en tilltalande tanke men det är ingenting som jag går och gör, säger hon.

Men Kanal 5:s presschef Dan Panas är av en annan åsikt.

– Kanal 5 beklagar att hon känner sig felaktigt framställd men att dricka några droppar av någon annans blod presenterade Victoria för teamet som den högsta kärlekshandlingen. Så det här var någonting som man ville visa eftersom det är en del av hennes liv och livsstil.

Fejkat blod

I ett sms till Nöjesbladet avslöjar Victoria dessutom att hon bara låtsades dricka blod. Att det rörde sig om fejkat blod bekräftas av Dan Panas.

– Man fick helt enkelt inte fram blod så att det var synligt. Men för att ändå visa den här ritualen så ville man illustrera den. Det handlade inte om att förstärka någonting utan om att förtydliga menar produktionsbolaget, säger han.

”Outsiders” har säsongspremiär på torsdagskvällen klockan 21.00 i Kanal 5.

ANNONS

Nu kan du fynda det populäraste modet med upp till 70% rabatt hos Bubbleroom!

Extern länk från Bubbleroom

Gå till rean

Publisert:

LÄS VIDARE

Största skandalerna i ”Nyhetsmorgon”

ÄMNEN I ARTIKELN

Outsiders

Top Model