MTV

MTV satsar på Sverige – igen

Av: 

Anna Holmberg

TV

Efter elva år gör kanalen en svensk produktion: ”Allt är helt äkta”

Det har gått elva år sedan MTV visade en lokal produktion i rutan, men nu är det dags igen. 28 augusti har Ridicilousness Sverige premiär. 

– Inspelningen var så sjukt rolig, säger Erik Ekstrand, programledare.

MTV är tillbaka med lokala produktioner i Sverige och först ut är Ridicilousness Sverige. Programmet beskrivs som en hybrid mellan en talkshow och ett videoklipps-program. Den före detta musikkanalen har de senaste åren märkt av ett stort engagemang från tittarna i Sverige. De har bland annat 210 000 följare på Facebook.  

Vill lyfta fram talanger

– MTV är en evigt ung kanal som hela tiden förnyar sig. Vi har alltid varit bra på att ta fram nya, banbrytande koncept. Nu vill vi lyfta fram både nya och etablerade talanger, säger Daniel Andersson, programdirektör för MTV i Norden.

Daniel Andersson, programdirektör för MTV i Norden.

Foto: PRESSBILD

Komikern och programledaren Erik Ekstrand från "Erik och Mackan" leder showen tillsammans med Arantxa Álvarez och Toni Prince. Säsongens gäster är Ace Wilder, Daniel Paris, Ellen Bergström, Martin Mutumba och Vlad Reiser.

"Alla reaktioner är äkta"

– Inspelningen var så sjukt rolig! Det här kan vara världens roligaste jobb, att hänga tillsammans med sköna människor, kolla på sjuka klipp och skratta så att man grinar. Alla reaktioner och alla klipp är dessutom helt äkta, säger Erik Ekstrand.

Ridicilousness Sverige är inspelat i studio inför live-publik. Totalt 15 avsnitt kommer att visas under hösten med premiär 28 augusti. 

ANNONS EXTERN LÄNK

Munskydd 20-pack i hög kvalitet - klicka hem dina här.

MEDS

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

MTV

Daniel Paris

Erik Ekstrand