”Paradise”-Aina och ”Idol”-Ludvig ihop

TV

”Vi har sjukt kul!"

1 av 6 | Foto: Aina Lesse.

”Paradise hotel”-deltagaren Aina Lesse har hittat kärleken.

Precis som många andra gillade hon Ludvig Turner när han tävlade i ”Idol”.

Och känslorna blev besvarade. Nu är de ett par.

Sverige har fått ett nytt kändispar. ”Paradise hotel˝-kända programledaren Aina Lesse, 23, och tidigare ”Idol”-deltagaren Ludvig Turner, 21, har funnit varandra.

Hon såg honom när han tävlade i ”Idol” i höstas, och tog kontakt via Twitter.

– Jag satt hemma och surade nån fredagkväll, typ, och såg honom på 'Idol' när jag zappade förbi. Så jag twittrade att Ludvig i 'Idol' är snygg – nån som vet om han är singel? Då såg han det. Vi fikade lite och nu är vi här, säger Aina Lesse i Expressens podcast ”Livshjulet”.

En osäker start

I höstas kunde Nöjesbladet rapportera att de unga tv-profilerna hade haft sin första dejt, men att deras nya vänskap hamnade i viss turbulens.

Ludvig Turner flirtade med andra tjejer på nätet samtidigt, varav vissa surnade till när han visade upp sig med Aina Lesse. Idolen sa att Lesse är underbar men att han var osäker på vad hon tänkte sig och ifall hon skulle orka öppna sitt hjärta.

”Vi har sjukt kul”

Nu är det officiellt: Aina Lesse och Ludvig Turner är ett lyckligt par. För ”Livshjulet” berättar hon hur bra de trivs ihop:

– Han är ganska lugn på sitt vis, och jag har alla känslor utanpå kroppen. Det är väldigt skönt att han är sansad, lugn och kan styra upp mig lite. Vi har sjukt kul ihop.

Aina Lesse programleder ”Förmiddag” på Kanal 11. Hon är också aktuell i ”Realitystjärnorna på godset” denna vår. Ludvig Turner spelar med det svenska rockbandet Reach.

Läs också:

Allt det senaste från nöjesvärlden – och tyck till om alla nyheter – på Nöjesbladets Facebooksida!

ARTIKELN HANDLAR OM