Men ack så trevligt - kungligt besök på Downton Abbey

TV

Kate ser ut att njuta av varje sekund på godset

1 av 19 | Foto: Catherine, hertiginna av Cambridge, vanligen känd som "Kate” besökte nyligen Inspelningen av Downton Abbey

Den tjusiga hertiginnan Kate Middleton är ett stort fan av Downton Abbey. Så stort fan att hon bestämde sig nyligen för att dra till det tjusiga godset för att hänga med skådespelarna och mumsa Downton-tårta

Torsdagen den 12:e mars i nådens år 2015 svängde ett ståtlig följe in på Highclere Castle som agerar godset Downton Abbey i tv-serien med samma namn. Hertiginnan stegar ur bilen, håret utsläppt och den lilla bulan på magen döljd av en bländande vit Jojo Maman Bebe-kappa.

Uppradade för att skaka tass

Kate fyrar av ett leende mot prominenta tv-direktörer och Downton-bossar som står uppradade för att skaka tass. Väl inne på godset bjuds det på en orgie av sköna Downton-grejor. Karaktären Carson är sitt vanliga brummande jovialiska jag vilket Kate ser ut att uppskatta enormt.

Ett par trappor ner

Därefter blir det besök ett par trappor ner hos ”tjänstefolket”, en scen spelas in och det mumsas Downton-tårta. Dagen avslutas med en ”groupie” med hela familjen ”Crawley” samt tjänstefolk. Därefter susar Kate hem. Ännu en dag i Drottning Elizabeths tjänst avklarad. 

För en närmare titt på besöket. Klicka på bildspelet ovan

ARTIKELN HANDLAR OM