Pascalidou kan diskas – på grund av skadan

TV

”Hon har vansinnigt ont”

Foto: Alexandra Pascalidous medverkan i ”Let's dance” i morgon är högst tveksam – nu riskerar hon att diskas.

Alexandra Pascalidou, 40, skadade sig under en Let´s Dance-repetition nu på torsdagseftermiddagen.

Hennes medverkan i morgondagens program är högst tveksam.

– Hon har vansinnigt ont, säger TV4:s producent Magnus Karlsson Lamm.

Det var under en dansrepetition med sin partner Ludwig Jerkander nu på torsdagseftermiddagen som Alexandra Pascalidou skadade sig. De första uppgifterna vittnar om en allvarlig muskelbristning i ett ben, och Pascalidou får just nu läkarvård för att fastställa hur allvarlig bristningen är.

– Efter kamerarepet fortsatte hon och Ludwig att repetera. Då drabbades hon av en muskelbristning i låret. Jist nu har hon vansinnigt ont. Det där är en skada man inte kan operera, det enda man kan göra är att vila, berättar Magnus Karlsson Lamm.

Det är ytterst oklart om Alexandra Pascalidou kommer att kunna medverka i morgondagens program, som har ett Orup-tema.

– Hon måste ta ett beslut. Men om jag känner henne rätt är hon inte en sån person som lyssnar på sina läkare i första hand. Hon är oerhört tävlingsinriktad, säger Karlsson Lamm.

Vad händer om hon inte kan vara med?

– Då blir hon diskvalificerad. Om det skulle inträffa gör vi som i program ett – att deltagarna tar med sig poängen till nästa program.

Nöjesbladet har sökt Alexandra Pascalidou för en kommentar. Så sent som i måndags ådrog hon sig en annan skada – även då under en dansrepetition med Ludwig Jerkander. Då landade hon på ena höften och tvingades uppsöka läkare.

– Det hela var ett missförstånd mellan mig och Ludde. Jag trodde att jag skulle falla platt mot golvet och han skulle ta emot mig. Ludde trodde jag skulle göra en piruett. Jag landade rakt på höften och den är nu rejält svullen och blå, sa hon till TV4:s hemsida då.

Läs mer om Let's dance

ARTIKELN HANDLAR OM