Hollywoodfruns krav: ansvar för pressbilden

avTorbjörn Ek

Isabel Adrian: ”Den är inte mycket retuscherad alls”

1 av 4

Isabel Adrians krav inför ”Svenska Hollywoodfruar”: att få ansvara för pressfotograferingen.

Här är resultatet.

– Den är inte mycket retuscherad alls, säger hon.

Isabel Adrian, 38, ställde kravet för att återvända till ”Svenska Hollywoodfruar” på TV3. Hon och den egna fotostudion LALA studios skulle få ansvaret för pressfotograferingen av årets fruar.

– Jag vill ha kontroll på bilder som sprids av mig. jag är trött på gamla arkivbilder som kommer upp. Jag och Steve har bestämt att vi ska göra så, säger hon.

”Vanity Fair var konceptet”

Resultatet ser ni här, en gruppbild på fruarna i olikfärgade galaklänningar och en bild där samtliga har den klassiska ”lilla svarta”. Den senare misstänkt lik marknadsföringsbilder från ”Sex and the city” där Carrie, Samantha och de andra retuscherades till oigenkännlighet.

– Det var Vanity Fair som var konceptet. Sen är det väldigt svårt att få vissa personer att sätta på kläder man vill och ha håret som man vill. Det skulle vara lite mer 40-tal, men det blev mer 80-tal, säger Isabel Adrian.

Jag tycker det känns väldigt mycket ”Sex and the city” och extremt retuscherat.

– Jag kan säga så här, den är inte retuscherad, det är jag som har suttit med vår redigerare. Bilderna är tagna med extremt bra kameror och så har vi tagit varje person individuellt, det är ingen riktig gruppbild utan alla är inklippta, men den är inte mycket retuscherad alls, säger Isabel Adrian.

”Svenska Hollywoodfruar” sänds i TV 3 ikväll kl 20.00

ARTIKELN HANDLAR OM