Marie Serneholt leder ”Det stora tårtslaget”

TV

Tävlingsprogrammet har premiär nästa år

1 av 2

Marie Serneholt har fått ett nytt tv-jobb.

Under 2016 ska hon leda tävlingsprogrammet ”Det stora tårtslaget” i Sjuan.

– Att få vara en del av ett så här härligt projekt känns som en homerun, säger hon.

Artisten och tv-profilen Marie Serneholt, 32 har tidigare lett ”Bingolotto”, frågesportsprogrammet ”Upp till miljonen” och Melodifestivalen.

Nästa år väntar ett nytt tv-uppdrag. Då leder hon bakprogrammet ”Det stora tårtslaget” i Sjuan. I sju avsnitt ska åtta tårtkonstnärer tävla i avancerad tårtdesign.

Varje avsnitt har ett tema och deltagarna bedöms efter kreativitet, smak och teknisk skicklighet. En tävlande tvingas lämna programmet varje vecka.

”Har ett genuint intresse”

– Jag har alltid älskat den här typen av program, så att nu få vara en del av ett så här härligt projekt känns som en homerun! Tittarna kommer bli så sugna på att göra tårtor när de ser programmet, det är en riktig fröjd för ögat, säger Marie Serneholt.

Inspelningarna är i full gång.

– Jag lovar att ni aldrig sett sådana här tårtor i svensk tv tidigare... Behöver jag förresten säga att det är sjukt GOTT att komma till jobbet varje dag, skriver Marie på Instagram.

Singel igen

I början av oktober bekräftade Serneholt att hon och pojkvännen Qhristopher ”Qhris” Magsino, 28 gjort slut. En av anledningarna var att de båda hade fullt upp med sina respektive karriärer.

Marie och Qhris var ett par i ett och ett halvt år.

ARTIKELN HANDLAR OM