Stenmarks sexighet inte nog

Publicerad 2015-04-10

Irving: ”Det var för enkelt för min smak”

Skidkungen var inte tillräckligt het ikväll.

Det menade ”Let's dance”-juryn, som kritiserade honom för att sakna känsla in sin rumba.

– Jag vill ha lite mer soul och hjärta, sa Ann Wilson i programmet. 

Ingemar Stenmark har befunnit sig på semester i Funäsdalen, och missat flera timmar av träning inför kvällens ”Let’s dance”. Och kanske har de uteblivna passen satt sina spår. Efter sin första dans – en rumba - tyckte både juryn och skidstjärnan själv att han misslyckades med att få in sexigheten i dansen.

Inte tillräckligt sexig

– Du spelar lite säkert, och tar gärna lite enklare steg. Jag får inte hela din soul med idag, det saknar jag, sa Ann Wilson i programmet.

– Du börjar ha lite mer känslor och du lyckas bli lite sexig. Men det var lite för enkelt för min smak såhär långt in i tävlingen, sa Tony Irving.

Och när Jessica Almenäs undrade om Stenmark tyckte att han lyckats med att vara sexig på dansgolvet fick hon ett tveksamt svar:

– Nej kanske inte tillräckligt.

”Respektlöst”

Tony Irving har tidigare kritiserat Stenmarks val att lämna Stockholm under träningsperioden.

– Först och främst tycker jag det är ett tecken på att han själv inte trodde att han skulle gå så långt i tävlingen. För det andra tycker jag att det är respektlöst mot de andra deltagarna och väldigt kaxigt att tro att du ska ha den lyxen att sticka på semester när de andra stannar och tränar stenhårt i salen, sa juryordföranden.

Ledigheten planerad

TV4 menade att de varit medvetna om Stenmarks två skidresor redan innan programmet drog igång. 

– Båda semestrarna var planerade sedan långt tillbaka. Det här var ett krav han hade för att vara med, sa Anders Edholm, pressansvarig på kanalen.

ANNONS