Bröt ihop av ”Blåsningen”

Av: Martin Gustafsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Polisen tvingades rycka ut till dödsskrämd Josefin Crafoord

1 av 2
Nöjesbladet avslöjade i går att TV3 dragit igång ”Blåsningen” med en rad kändisar som blir lurade av programledaren Reneé Nyberg. När det var dags för Josefin Crafoord gick allt fel och polisen fick tillkallas. Foto: Karin Törnblom

Polis larmades och hon fruktade för sitt eget liv.

TV3:s blåsning med Josefin Crafoord, 36, gick totalt fel.

– Så sjukt korkat att lägga upp det så dåligt, skriver hon på sin blogg.

När TV3 skulle skämta med Magdalena Graaf spårade det helt ur och hon fick panik. Nu visar det sig att det är fler som drabbats.

Radioprataren Josefin Crafoord fruktade för sitt liv efter att TV3:s inspelning av programmet ”Blåsningen” i höstas misslyckats.

Enligt uppgifter till Nöjesbladet konfronterades hon av en man som spelade galen utanför hennes port. Mannen ska ha skrämt henne och pratat om religiösa riter.

Till slut gick det så långt att polis larmades.

När Nöjesbladet når Josefin Crafoord bekräftar hon den misslyckade blåsningen.

– Det stämmer bra, men de misslyckades lite kan man säga, säger hon till Nöjes­bladet.

På den egna bloggen berättar hon om hur hon tog illa vid sig av händelsen.

– Deras så kallade ”blåsning” resulterade i rädsla för mitt eget och min familjs liv, långa allvarliga samtal med polisen och ett sammanbrott mitt i ett jobbmöte häromdagen, skriver hon.

”Osmart och idiotiskt”

Hennes kraftiga reaktion ledde till att ”mullvadarna” avslöjade skämtet i förtid. Det hon reagerar mest över är att händelsen egentligen inte skulle avslöjas förrän efter fyra dagar.

– Jag kan verkligen fatta att det är roligt att skrämmas. Men att INTE avslöja ”skämtet” på flera dagar(!) är ju bara osmart, osmakligt och idiotiskt, skriver hon.

Nöjesbladet har tidigare berättat om hur Magdalena Graaf, 34, drabbades av panik under en inspelning av ”Blåsningen”. Graaf som tidigare opererats akut för en hjärnblödning är extra känslig för stress och riktade efteråt hård kritik mot produktionsbolaget Meter.

Fruktade för sitt liv

Josefin Crafoord ifrågasätter hela idén med hennes egen blåsning.

– Undrar vem som stod bakom just denna idé?? Förmodligen samma dåre som tyckte man skulle få den nyss hjärnblödningsdrabbade Magdalena Graaf att tro att hennes syster skulle dö, fortsätter hon på bloggen.

Nöjesbladet har sökt Reneé Nyberg, programledare för ”Blåsningen”, Anders Knave, programchef på TV3, och Max Lagerbäck, presschef på TV3, utan att lyckas.

Publicerad: