Jessica Wahlgren ber om ursäkt

Av: Louise Åström

Publicerad:
Uppdaterad:

TV

Har raderat blogginlägget med kritiken kring Biancas förlust

Jessica Wahlgren riktade kritik via sin blogg kring att Bianca Ingrosso förlorade Let's Dance.

Nu ber hon om ursäkt och har tagit bort inlägget.
– Jag formulerade mig dumt, skriver hon.

Efter att Let's Dance avgjorts och Bianca Ingrosso förlorat finalen mot Elisa Lindström publicerade Jessica Wahlgren, make-up artist och exmaka till Linus Wahlgren, ett inlägg med kritik mot Biancas förlust.

”Är för snygg”

I inlägget ifrågasätter hon varför inte Bianca vann och skriver att hon tror att det kan bero på att Bianca ser för bra ut. Hon tror också att Bianca kan ha tappat röster på grund av att folk känner att "'Alla dessa Wahlgrens som är med överallt”. Biancas bror Benjamin har vunnit tävlingen tidigare och även Pernilla Wahlgren och morbror Niklas Wahlgren har medverkat i programmet.
– Ska hon straffas för att hon är för snygg eller för att andra i hennes familj också är grymma på det dom gör”, skrev hon på bloggen.

Ber om ursäkt

Nu ber Jessica Wahlgren om ursäkt. Hon har raderat inlägget med kritiken och förklarar att hon inte ville vara nedlåtande mot Elisa. Hon ger även sig själv en känga för att hon valde att skriva om utseende.
”Sen undrar jag, som många andra, varför jag ens blandade in utseende över huvud taget för det är extremt ointressant i detta sammanhanget. Jag formulerade mig dumt och jag ber om ursäkt om någon tagit illa upp”, skriver hon.

Hon avslutar med att tacka för att hennes läsare engagerat sig och för att de fått henne att reflektera.

Publicerad: