TV

Kändisarnas hemligheter ska avslöjas

Av: 

Niklas Strömberg

Ingemar Lundin

TV

Ny säsong av succén i Kanal 5

Drömgäst Kronprinsessan Victoria står högst på Kanal 5: s önskelista i kändisvarianten av ”Sanningens ögonblick”. OBS. DENNA BILD ÄR ETT MONTAGE.
Drömgäst Kronprinsessan Victoria står högst på Kanal 5: s önskelista i kändisvarianten av ”Sanningens ögonblick”. OBS. DENNA BILD ÄR ETT MONTAGE.

Nu är det kändisarnas tur att bli avslöjade i tv.

Kanal 5 gör en ny säsong av ”Sanningens ögonblick” – och hoppas fästa berömda svenskar vid lögndektektorn.

– Det är ett spår vi tittar på, säger kanalchefen Lars Beckung.

”Sanningens ögonblick” har varit en stor framgång för Kanal 5. Programmet har som bäst lockat närmare 600 000 tittare och överlag kretsat kring 450 000-strecket.

Ny säsong

Därför gör Femman en säsong till med konceptet där sanningar rotas fram och livslögner avslöjas.

– Vi bestämde oss alldeles nyss. Beslutet beror dels på tittarsiffrorna, dels på att vi haft tur att hitta modiga tävlande som gjort programmet spännande, säger kanalchefen Lars Beckung.

Ändå är det just de tävlande som kan få stryka på foten till nästa säsong. Femman funderar nämligen på ett kittlande utveckling av konceptet – där kändisar sätts under grillning.

– Det är ett av de spår som vi tittar på. Amerikanarna kör i gång sin säsong två så vi har lite kontakt med dem för en uppdatering av programmet, säger Beckung.

”Mycket bagage”

Vilken är drömkändisen att pressa sanningen ur?

– Det ska vara någon med mycket i bagaget och som man verkligen vill ställa mot väggen. Varför inte George W Bush? Kungabarnen vore också spännande, säger Beckung.

Klart är även att Pontus Gårdinger fortsätter som programledare.

ANNONS EXTERN LÄNK

En liten gåva ger stort hopp – skicka ett blombud och stötta Rosa bandet här

Interflora

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

TV