”Paradise hotel”-vinnaren ”avslöjad”

1 av 4 | Foto: Saga Scott 25, bartender
TV

I ett Youtube-klipp som lades ut på måndagen uppges ”Paradise hotel”-profilen Saga Scott avslöja vem som vinner TV3:s dokusåpa. TV3 kommer dock inte att vidta några åtgärder mot dokusåpaprofilen.

En avsändare som utger sig för att vara en nätradiokanal har lagt ut en ljudfil på Youtube där en person intervjuar ”Paradise hotel”-deltagaren Saga Scott över telefon.

Programledaren hävdar att han själv ”har koll på allting” som händer i den just nu pågående säsongen av TV3-såpan ”Paradise hotel”, men att han vill att 25-åriga Saga Scott ska fräscha upp minnet från inspelningarna och återberätta händelserna.

Peppas att avslöja

– Jag har så sjukt mycket i huvudet nu, jag har släppt allt det där, säger Saga Scott, men hon blir peppad av radiorösten.

– Det kommer att bli skitbra, och du gör bra ifrån dig.

Personen ställer sedan specifika frågor om utvecklingen i programmet varpå Saga Scott bekräftar uppgiften om vem som vinner programmet.

Deltagaren berättar också vilka hon och övriga deltagare har sex med under programmets gång.

”Vi på BRPSA är stolta över att kunna dela med oss av allt som sker i ’Paradise hotel’ 2014, innan det visas på tv”, skriver kanalen på sin Facebooksida.

Inslaget hade på onsdagsförmiddagen spelats mer än 21 000 gånger.

”Del av spelet”

På TV3 vill man inte kommentera Youtube-klippet eller dess innehåll. Presschefen Max Lagerbäck skriver i ett mejl till TT att händelser av det här slaget hör till vanligheterna när det gäller den omtalade dokusåpan.

”Varenda år läcker, pyser och spekuleras det vilt kring händelseutvecklingen i ’Paradise hotel’. Det är en del av spelet. Vi skulle inte drömma om att kommentera sanningshalten i specifika spekulationer”, skriver Max Lagerbäck, som tror att det hela kommer att innebära ”ett ännu större intresse” för programmet.

Får det några påföljder för Saga Scott, innebär det här ett kontraktsbrott?

”Alla deltagare skriver på ett kontrakt inför sin medverkan, där allt som gäller informationsspridning är reglerat. Om en deltagare med uppsåt bryter mot kontraktet kan det naturligtvis få konsekvenser. Men i detta fall finns ingen anledning till oro.”

Den fjärde säsongen av ”Paradise hotel” hade premiär den 18 augusti och sänds i totalt 54 avsnitt fram till jul.

Therese Lindström/TT

ARTIKELN HANDLAR OM