Tv-tablå

Tv-tablå 21 mars: Fuskbyggarna, ”The equalizer”, Antikrundan

tv idag: ◼︎ Stieg Larsson – Mannen som lekte med elden ◼︎ Wahlgrens värld ◼︎ ”I lodjurets timma”

Av: 

Aftonbladet

Denzel Washington i ”The equalizer”.
Denzel Washington i ”The equalizer”.

TV

På tv idag, 21 mars 2019: ”The equalizer”, Stieg Larsson – Mannen som lekte med elden och Antikrundan varvas säsongsavslutning för Wahlgrens värld.

På tv idag, 21 mars:

  • TV4, kl 20.00: Stieg Larsson – Mannen som lekte med elden
  • SVT1, kl 20.00: Antikrundan
  • Kanal5, kl 21.00: Wahlgrens värld
  • TV6, kl 21.00: The equalizer (++)
  • TV4, kl 21.00: Fuskbyggarna
  • SVT2, kl 22.15: ”I lodjurets timma” (+++)

”The equalizer” Betyg: 2 av 5 plus

Denzel Washington i ”The equalizer”.

TV6, kl 21.00: Denzel Washington spelar pensionären som stillsamt sitter och läser böcker på en diner och där lär känna en ung prostituerad (Chloë Grace Moretz – som alltid mycket bra!). Han hjälper henne mot de ryska gangstrar som ”äger” henne och snart är han indragen i ett enmanskrig mot hela ryska maffian på USA:s östkust.

Pensionären har ett förflutet, vilket senare förklarar varför han har James Bonds kapacitet gånger tio, minst. Våldssekvenserna är så smaskiga och over-the-top att det känns som om någon på anabola steroider har regisserat dem.

Antikrundan

Bo Knutsson, antikexpert i Antikrundan.

SVT1, kl 20.00: När experterna gör ett återbesök i Lerum får vi bland annat se en målning av Lisa Larsson, som annars främst är känd för sin keramik. Dessutom dyker en ovanlig vas av Madeleine Pyk upp och en exklusiv och dyrbar matta värderas. Vi får också reda på hur det gick när statyn från förra Lerum­ avsnittet såldes.

I lodjurets timma

SVT1, kl 20.00: Filmversionen av P O Enquists hyllade pjäs. En psykolog och en präst håller på med experiment på en sluten anstalt med trauma- tiserade och våldsamma interner. En välspelad, stark och lite instängd historia med Sofie Gråbøl och Signe Egholm Olsen i huvudrollerna och Börje Ahlstedt i en viktig biroll. (I lossens time, 2013)

Wahlgrens värld

Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren och Christina Schollin i Wahlgrens värld.

Kanal 5, kl 21.00: I säsongens sista avsnitt av ”Wahlgrens värld” får vi bland annat se när musikduon Nicke & Nilla återuppstår för en kväll.

Nicke & Nilla var Niclas och Pernilla Wahlgrens artist- namn när de riktade sig till barn. Det fanns även ett barnprogram med samma namn som sändes 2001 till 2004.

Syskonen Nicke och Nilla har ett gömställe på vinden i hyreshuset där de bor. De utför spännande uppdrag som de får från barn. De gör också låtar och hittar på uppfinningar. Under kvällens show sitter Bianca Ingrosso i publiken – och hon imponeras av mamma Pernillas talang.

ANNONS

Muminmuggen Fiske finns nu till ett rabatterat pris hos Nordic Nest - köp den idag!

Extern länk från Nordic Nest

Gå till rabatten

Se hela tablån på tv.nu

Publisert:

LÄS VIDARE

Hollywoodkändisarnas bästa streamingtips

ÄMNEN I ARTIKELN

Tv-tablå

Stieg Larsson

Tv-serier

Antikrundan

Bianca Ingrosso

Denzel Washington