Kanal 5 gör såpa av din konferens

avAnna Sköld

Publicerad:
Uppdaterad:

”Blondinbella” först ut i kanalens nya satsning

1 av 3

Kletiga wienerbröd, påtvingade grupparbeten och kanske lite för djupa samtal med chefen.

Nu kan Nöjesbladet avslöja Kanal 5:s nya storsatsning realitysåpan ”Konferensresan”

Blondinbella och ett gäng bloggare blir först ut att följas på konferens.

Från färjor och varuhus till konferenser.

Nu kan Nöjesbladet avslöja Kanal 5:s nästa reality- såpa.

”Konferensresan”.

I serien får tittarna se när företag, föreningar och intresseorganisationer lägger pannan i djupa veck kring u-formade bord, delar dubbelrum och kanske även får lite kroppskontakt kollegor emellan.

Samlas på herrgård

Tv-inspelningen är just nu i full gång.

Först ut är ett gäng bloggare från bloggportalen Spotlife.

Under ett dygns tid följer produktionsbolaget Greatworks hästbonden Susanne Brännemo, 43, känd från ”Bonde söker fru” 2007, och succébloggerskan Isabella ”Blondinbella” Löwengrip som konfererar med sina bloggkollegor på en herrgård utanför Stockholm.

– Det stämmer att jag är mitt uppe i en tv-inspelning, men jag måste hänvisa till Kanal 5, säger Isabella Löwengrip, 20.

Dan Panas, presschef på Kanal 5, bekräftar att tv-programmet just nu spelas in och ska sändas under våren 2011. Enligt Panas får tittarna följa såväl konfererande kollegor som personalen bakom.

”Härliga grupper”

– Vi är ett väldigt konfererande folk som gillar att ha skojigt med jobbet. Men samtidigt är konferensen en stängd värld. Det är synd på något så kul och spännande.

I ”Konferensresan” ändrar vi på det tillsammans med de många härliga och helt olika grupper som medverkar, säger Dan Panas.

Publicerad: