Danijelas attack i tv på Gergils

TV

Danijela Stankovic blev den första att lämna "Paradise Hotel" igår.

Sedan gick hon till verbal attack mot "Farmen"-vinnaren Christian Gergils i direktsändning.

Foto: Christian Gergils och Danijela Stankovic rök ihop i direktsändning i går kväll.

- Tar de in en sådan fjant som ska sitta där och vara kommentator blir det så här. Du kan för fan inte säga till någon att de är dryga. Det är en förolämpning, säger Danijela Stankovic efter det direktsända programmet "Paradise Hotel extra" i TV 400.

Fyra av dokusåpans deltagare fanns i studion och Christian Gergils och Anna Book fungerade som en panel.

Tyckte hon var dryg

Under ett direktsänt telefonsamtal med Danijela Stankovic berättade Christian Gergils att han uppfattat henne som dryg i programmet.

- Jag hade ju uppfattat henne som dryg så jag försökte säga det utan att sätta åt henne. Och då gick hon lös fullständigt. Det var så att de fick bryta henne. Det var ju trots allt direktsändning. Men hon var ju en person som försökte övertala de andra deltagarna att göra som hon ville.

- Visst intrigrerade jag. Det hela gick ju ut på det, säger Danijela Stankovic.

Ångrar sig inte

Joakim Rönnmark som valde bort henne till förmån för Camilla Sundman ångrar inte att han vände bort kinden när hon valde honom.

- Jag hade ju sagt åt henne att inte välja mig. Jag ville ju absolut inte bo med henne, hon var inte min typ. Men jag tyckte bra om henne som person även om den uppfattningen har förändrats så här i efterhand, säger han.

Pontus Hammarlund