Maja: ”Man hoppades på att hångla lite”

avHelena Trus, Joni Nykänen

Publicerad:
Uppdaterad:

Det hettar till mellan Maja Ivarsson och Darin i årets ”Så mycket bättre”

1 av 3 | Foto: flirtfest Redan i första avsnittet syns det tydligt hur Maja Ivarsson och Darin kommer nära varndra. ”Jag diggade henne från början. Det är så det var. Mycket flirtande som kommer att märkas i tv också”, säger Darin.

Det sa bara klick.

Rockaren Maja Ivarsson avslöjar flirten med popstjärnan Darin Zanyar under ”Så mycket bättre”-­inspelningen.

– Han är en superfin kille, säger hon.

Motsatser dras till varandra, heter det.

Och precis det hände under inspelningen av ”Så mycket bättre” i somras på Gotland.

Frontfiguren i The Sounds, rockaren Maja Ivarsson, 33, och popstjärnan Darin Zanyar, 25, fann varandra direkt.

– Jag tycker Darin är en fantastisk kille. Jättesöt, vi är verkligen varandras motsatser. Jag är alltid för mycket, så där ’whawha’, han är lugn och sansad kille och det är någonting jag dras till. Vi hittade verkligen varandra, säger Maja Ivarsson och fortsätter:

– Vi har samma humor och vi skrattade åt samma saker. Ni kommer att se i programmet att vilken aktivitet vi än gör så är det vi som står bredvid varandra.

Hade bra personkemi

Hon hade inte tackat nej till att bli lite mer intim.

– I ärlighetens namn kanske man hade hoppats på att få hångla lite. Men nej, det blev ingenting. Jag kände en kemi med honom, men jag vet inte hur han känner.

På lördag börjar den tredje säsongen av tittarsuccén ”Så mycket bättre” i TV4, med artisterna Maja Ivarsson, Darin Zanyar, Magnus Uggla, Pugh Rogefeldt, Sylvia Vrethammar och Miss Li.

Längtar efter varandra

Darin är just nu i USA på en låtskrivarturné och kunde inte närvara på pressträffen för nya säs­ongen av ”Så mycket bättre” i går.

– Vi har hörts efter inspelningen. Han är ju i USA, men han skrev att han längtar tills vi ses. Så vi får väl hålla tummarna. Usch, nu låter det som en sån där tonårsförälskelse. Jag hoppas innerligt att vi kommer att hålla kontakten lång tid framöver.

Hoppas du på att det kan bli något mer mellan er?

– Det kan inte jag svara på. Jag hoppas att jag kommer att träffa honom snarast. Jag vill träffa honom igen, sitta och snacka utan kameror. Men jag vet inte vad han tycker om mig, han kanske tycker att jag är helt jävla galen, en jävla hagga, säger hon och skrattar.

Darin Zanyar berättar om sina känslor för Maja.

– Det fanns någonting där. Helt klart. Jag diggade henne från början. Det är så det var. Mycket flirtande som kommer att märkas i tv också, säger han.

1 av 2

Slog igenom på 2000-talet

Darin slog igenom i ”Idol” 2005. Inom loppet av sex år har han haft fyra albumettor på Sverigetopplistan. Några av hitsen är ”Money for nothing”, ”Step up”, ”Breathing your love”.

Maja Ivarsson slog igenom med rockgruppen The Sounds och superhiten ”Living in America” i början på 2000-talet, och har haft stora framgångar internationellt.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM